Cât o mai suportă David? Victoria Beckham a mai pierdut 15 milioane de euro în afaceri


Ultimul bilanț financiar al afacerilor controlate de Victoria Beckham (45 de ani) arată pierderi de aproape 15 milioane de euro doar în 2018, în ciuda numeroaselor aporturi de capital aduse de-a lungul timpului de soțul David.


Într-o perioadă în care vânzările ar trebui să meargă strună, prin magazinul Victoriei Beckham din Londra bate vântul, iar clienții nu se înghesuie deloc să cumpere rochiile, gențile sau sandalele create de „Posh Spice”. Ca urmare, nici nu e de mirare că economiștii și contabilii au calculat pierderi însemnate, anul 2018 fiind unul cu adevărat dezastruos, cu o „gaură” de 12 milioane de lire sterline.

Nu e însă prima dată când Victoria se lovește de aceste cifre reci, ea adunând în ultimul deceniu pierderi de aproximativ 50 de milioane de euro. 

Ajutată și de bunăvoința lui David Beckham, fosta cântăreață a mers mereu mai departe, încercând să-și ducă la îndeplinire visul. Sprijinul primit de la partenerul de viață n-a fost doar unul moral, ci și financiar, fostul fotbalist fiind nevoit să acopere din economiile sale o mare parte din aceste pierderi.

„Suntem pe drumul cel bun, dar trecerea pe profit nu se va întâmpla mâine”, spunea Victoria Beckham la începutul anului 2019, semn că e convinsă să riște în continuare. Ea primit însă avertismente dure din partea specialiștilor. „Nu sunt multe afaceri care își permit pierderi de peste 10 milioane de euro pe an”, a precizat unul dintre analiști pentru cotidianul britanic The Sun.

FULLSCREEN
Cât o mai suportă David? Victoria Beckham a mai pierdut 15 milioane de euro în afaceri
  • /

related posts

Modifică setările cookies