Cât valorează inelul de logodnă primit de Inna de la Deliric. Rapperul l-a creat special pentru artistă


Inna a fost ceruta în căsătorie de către Deliric după doi ani de relație, cu un inel superb pe care cântăreața l-a arătat fanilor pe rețelele sociale. La scurt timp după lodognă, artista a făcut și primele declarații cu privire la cererea în căsătorie.


Inna și Deliric formează un cuplu din 2020, însă în ciuda acestui lucru, cei doi par să fie împreună de o viață, întrucât se înțeleg de minune. Ambii persoane publice, Inna și Deliric reușesc să combine într-un mod armonios viața profesională cu cea personală, astfel încât o cerere în căsătorie era de așteptat.

Evenimentul emoționant a avut loc pe insula Gozo, înainte de Revelion, iar cântăreața a dat fanilor vestea cea mare prin intermediul unei fotografii cu inelul la vedere. Pe lângă faptul că este o bijuterie superbă, pe gustul Innei, inelul de logodnă, comandat de rapper din Irlanda, valorează și o avere, aproximativ 100.000 de euro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

Într-un interviu pentru Mediaflux, Inna a dezvăluit și ce a simțit în momentul în care a fost cerută în căsătorie:

„Nu m-am așteptat să fiu cerută în căsătorie, a fost total neașteptat și sunt foarte fericită! Toto m-a cerut înainte de Revelion, a fost un moment special, iar inelul a fost o surpriză plăcută, este inelul visurilor mele, arată așa cum mi-am imaginat. E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui”, a declarat, INNA pentru mediaflux.ro.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies