Cătălin Bordea, prima reacție după ce s-ar fi despărțit de soția sa, Livia: „Solemn și trist...”


Comediantul a publicat prima reacție după ce s-a scris că el și partenera sa de viață, Livia, urmează să divorțeze.


Informația conform căreia Cătălin Bordea și soția sa, Livia, ar urma să divorțeze a șocat pe toată lumea. Ruptura dintre cei doi s-ar fi produs în urmă cu aproximativ un an, atunci când actorul de comedie a plecat pe un alt continent ca să filmeze o emisiune TV. Acest lucru nu i-a convenit deloc Liviei, iar de aici ar fi pornit totul. 

Partenera lui ar fi vrut la momentul respectiv să divorțeze, dar Cătălin Bordea a încercat să o oprească, cerându-i să îl mai aștepte câteva luni. Chiar și așa, Livia a luat o decizie categorică, pe care se pare că a pus-o și în aplicare.

„Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la proiectul TV, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului, pentru Cancan.ro.  

La scurt timp după informația care a zguduit din temelii showbiz-ul românesc, Cătălin Bordea a avut și o primă reacție. Pe contul său de Instagram, comediantul a distribuit o poezie tristă, care ar putea face trimitere la situația sa actuală.

„Știi de ce plouă? Solemn și trist, de parcă ceru-ar ști de noi, ceva? Plouă romantic, plouă-aproape ca pe vremuri, când ploaia nu era o vreme rea”, se arată în postarea publicată de Cătălin Bordea.

Sursă foto: Cătălin Bordea/Instagram, Livia Bordea/Instagram

related posts

Modifică setările cookies