Cătălin Botezatu a dezvăluit ce ar face pentru 1 milion de euro: „Fără conotații vulgare”


În primăvara acestui an, Bucureștiul a fost plin de reclame la videochat, în care apărea nimeni alta decât Bianca Drăgușanu.


După ce vedeta a fost pusă la zid pentru acea campanie agresivă de promovare, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că a primit 100.000 de euro pentru a fi imaginea studioului de videochat. Iar acum Cătălin Botezatu a vorbit la un post de știri despre decizia fostei lui iubite.

„Bianca este asumată. Așa am crescut-o, dar nu știam că a mers atât de departe.  Nu cred. Dar dacă a obținut acești bani, bravo ei. Poate că de la un milion, două de euro în sus aș fi imaginea unui studio de videochat, promovând acel studio fără corpul meu sau nuditate, deci fără conotații sexuale sau vulgare. Prețurile mele sunt niște prețuri decente. Contractele de imagine înseamnă bani foarte mulți, de aceea sunt foarte selectiv, dar, la polul celălalt, îmi ajut prietenii, dacă au nevoie să promoveze ceva, o prăjitură, un cozonac, o cofetărie oarecare, nu le iau bani pentru aceste postări. Un contract de imagine înseamnă foarte mult la Cătălin Botezatu”, a spus Cătălin Botezatu.

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE cu Alex Petricean - Coaste de porumb

related posts

Modifică setările cookies