Cătălin Botezatu, adevărul despre relația cu Elena Ceaușescu: „Au urmat și intimități”


Pe 3 decembrie, Cătălin Botezatu împlinește 55 de ani, iar cu această ocazie celebrul designer a făcut mai multe declarații despre viața lui.


Potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, despre Cătălin Botezatu s-a spus că ar fi fost amantul Elenei Ceaușescu, iar acum chiar el a vorbit despre relația pe care o avea cu familia care a condus România în perioada comunistă.

„Familia Ceaușescu era o familie extrem de simplă, de normală. Erau haioși, se distrau. Noi am avut o relație foarte frumoasă și foarte bună. Într-un complex de împrejurări, doamna Elena Ceaușescu a anunțat că mă dorește doar pe mine să îi ofer flori, am devenit într-un mod tacit preferatul ei. Datorită dânsei, în mai puțin de 24 de ore, am primit buletin de București. Au urmat și intimități, dar mai târziu. Dar nu era ușor să fiu preferatul Elenei Ceaușescu. La fiecare ofertă de flori, trebuia să fiu cu analizele la zi, nu trebuia să fiu răcit. Am avut șansa să mai merg, să mai beau câte o cafea prin Palatul Primăverii. S-a scris că am fost amantul Elenei Ceaușescu, ce pot să spun eu e că am avut o relație foarte specială, dar un bărbat adevărat nu spune niciodată ce femei a avut. Prin patul meu au trecut foarte multe femei celebre, cu soți celebri sau măritate în acel moment”, a spus Cătălin Botezatu.

foto: Agerpres

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies