Cătălin Botezatu, dezvăluiri sincere despre foștii soți ai Biancăi Drăgușanu. Ce spune despre Victor Slav și Alex Bodi


Ultimul podcast al lui Cătălin Măruță l-a avut ca invitat pe Cătălin Botezatu, care a făcut mai multe declarații surpinzătoare, inclusiv despre mariajele Biancăi Drăgușanu.


Este binecunoscut faptul că Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au avut o relație în urmă cu mulți ani. Chiar dacă terminarea relației celor doi a avut un sfârșit nu tocmai plăcut, Cătălin Botezatu și Bianca au rămas, ulterior, prieteni.

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Cătălin Botezatu a făcut mai dezvăluiri surprinzătoare, inclusiv despre cele două căsnicii ale frumoasei blonde. “Bianca Drăgușanu este o femeie mișto. Ea așa a fost, ea asta și-a dorit, după ce noi ne-am despărțit și eu am spus tot timpul și îmi asum. Bianca poate să bată la ușa mea oricând, pentru că ușa mea va fi deschisă pentru ea și o voi susține oricând, din toate punctele de vedere. Victor Slav era prea pâinea lui Dumnezeu. Ei îi trebuie viață trepidantă. Și Alex Bodi era un băiat bun. Eu l-am cunoscut, este un bărbat extraordinar”, a spus Cătălin Botezatu.

related posts

Modifică setările cookies