Cătălin Botezatu, în compania lui Shia LaBeouf, la Festivalul de la Veneția


La început de septembrie, Cătălin Botezatu a plecat spre Veneția, unde a participat la Festivalul de Film. Creatorul de modă s-a afișat în compania mai multor celebrități din lumea cinematografiei. 

Tag-uri:

Nu este un secret că Botezatu este atent la fiecare detaliu al ținutelor sale. Cel mai cunoscut designer din Romania s-a remarcat recent la Festivalul de la Veneția, prin costumele spectaculoase pe care le-a purtat pe covorul roșu, promovând un brand de haine românesc. 

Comentariile de apreciere, pe rețelele sociale, nu au întârziat să apară: „REGELE SOARE @catalinbotezatu1”, i-a comentat la poză Raluca Bădulescu. 

„Foarte frumoasă ținuta”, „Nu i-am văzut pe ceilalți domni de la Veneția, dar cu siguranță aveți cea mai minunată ținută! Cum se zice „la patru ace"!”, au continuat alți urmăritori ai paginii sale de Instagram. 

Cătălin Botezatu îi ține mereu la curent pe fani cu evenimentele din viața sa. Recent, designerul a pozat alături de Shia LaBeouf, cunoscut pentru rolul din seria Transformers

Din imagine se poate observa că actorul american nu ține prea mult cont de felul în care se afișează în public. El poartă o cămașă largă, o pereche de pantaloni scurți, o șapcă și niște bocanci prăfuiți. 

 
 
Sursă foto: Getty Images, Instagram/ catalinbotezatu1
 
Vezi și: George Mihăiță: Este sau nu o provocare noul personaj interpretat in serialul Clanul?

related posts

Modifică setările cookies