Cătălin Cazacu l-a învățat pe Călin Doboș să meargă pe motocicletă, autovehiculul care i-a adus moartea medicului


Cătălin Cazacu a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la moartea subită a medicului estetician Călin Doboș. Acesta a recunoscut că l-a învățat pe chirurg să meargă pe motocicletă, autovehiculul care i-a adus sfârșitul. 


Moartea subită a medicului estetician Călin Doboș a provocat multă suferință în showbiz. Acesta s-a stins din viață în cursul zilei de miercuri, 26 octombrie 2022, într-un accident cumplit de motocicletă. Cătălin Cazacu a făcut o serie de declarații cu privire la tragicul accident, menționând faptul că el a fost cel care l-a învățat pe „chirurgul vedetelor” să conducă un astfel de autovehicul. Sportivul a ținut să puncteze că i-a recomandat medicului să meargă la o școală de șoferi înainte de a ieși pe străzi. 

„A venit la mine să-l învăț să meargă pe motocicletă, I-am recomandat să meargă întâi la Școala de Șoferi. Din păcate, accidentul este unul de motocicletă.

Încă nu sunt exacte datele cum s-a întâmplat, dar eu tot timpul am spus chestia asta: este foarte important pentru cei care merg în București sau în țară pe motocicletă, să înțeleagă că șoselele noastre nu sunt pregătite pentru a merge cu motocicletele atât de tare. Nu sunt pregătiți șoferii, ceilalți participanți la trafic, pentru a suporta motocicliștii curajoși și atunci, trebuie să se păzească ei.”, a declarat Cătălin Cazacu.

Sursă foto: Bianca Drăgușanu/Instagram, Cătălin Cazacu/Instagram, Călin Doboș/Instagram

related posts

Modifică setările cookies