Cătălin Măruță slăbește 6 kilograme până la Crăciun: "Sunt oltean ambițios!"


În ciuda programului încărcat de zi cu zi, Cătălin Măruță a reușit să găsească timp, măcar o oră de trei ori pe săptămână, pentru a merge la antrenamente și a da jos kilogramele acumulate în ultimul timp.

Tag-uri: #Catalin Maruta

Îndrăgitul prezentator TV a descoperit o cunoscută sală de sport în luna septembrie a acestui an, când a și luat parte la primul antrenament menit să ardă rapid depozitele de grăsime.


A urmat însă o perioadă extrem de încărcată, odată cu lansarea noului sezon al emisiunii La Măruță, astfel că abia zilele trecute a reușit să își adapteze programul zilnic pentru a introduce și sesiunile de sport în mod regulat.


Dacă va reuși să respecte orele de antrenament, sunt mari șanse ca 2019 să îl găsească în cea mai bună formă fizică din ultimii ani. Asta deoarece, prin programul 6 Week Challenge, se pot da jos 6 kilograme în 6 săptămâni.

“Dacă unii îngrașă porcul în ajun, eu fac total invers. Sunt extrem de preocupat să alung cozonacii, ciorbele, micii, slăninuța și toate bunătățile pe care le-am savurat anul asta. Și vreau să mă țin de treabă că-s oltean ambițios!”, a scris Cătălin Măruță pe pagina lui de socializare în dreptul fotografiei realizată la antrenamente.
 

FULLSCREEN
Cătălin Măruță slăbește 6 kilograme până la Crăciun: "Sunt oltean ambițios!"
  • /

related posts