Câte clase are Larisa, mâna dreaptă a lui Pescobar. Tânăra nu s-a pregătit deloc pentru HoReCa


Larisa Popa, angajatul de bază în restaurantele lui Paul Nicolau, a vorbit în cadrul unui podcast recent despre studiile pe care le are și cum a început să lucreze pentru cunoscutul om de afaceri.


Nu mulți știu acest lucru, dar studiile nu o recomandă pe Larisa Popa în domeniul HoReCa, potrivit ultimelor sale declarații. Se descurcă de minune, iar intuiția bună o ajută să rezolve toate problemele, motiv pentru care a și devenit omul de încredere în lanțul de restaurante „Taverna Racilor”, deținut de Pescobar.

Larisei Popa i-a plăcut școala, în ciuda afirmațiilor făcute de cârcotași. După ce a terminat studiile la un liceu tehnologic din Argeș, tânăra a decis să urmeze studiile în cadrul unei facultăți militare, însă nu a reușit să treacă de probele eliminatorii. Ulterior, aceasta s-a reorientat, așa că s-a înscris la Facultatea Politehnica din București.

Nu poate spune că i-a plăcut ceea ce a învățat, dar pentru că este ambițioasă și nu lasă niciodată lucrurile neterminate, Larisa a reușit să finalizeze cei patru ani de studii și chiar să își susțină licența.

„Când am terminat liceul am aplicat la Armată, am picat la sport. Pe aviație voiam eu, ce gândeam eu la 17 ani. Pentru că am terminat liceul la 17 ani m-am dus la școală de la 6 ani. Deci a trebuit să fac buletinul mai repede de 18 ani, că nu mă primeau la facultate. Am picat probele sportive la Armată, nu mi-a părut rău deloc, chiar am fost fericită. Nu era de mine, m-am dus și eu așa… copil fiind, nu știi pe ce drum să te duci. 

După ce am picat am zis că vreau la București. Dar unde? Toți colegii mei s-au dus la Politehnică. Unde să ma duc și eu? Tot la Politehnică. Am terminat un liceu tehnologic și am zis să urmez tot asta. M-am înscris în toamnă. Am făcut cei patru ani și am luat licența în pandemie. Terminasem cu un an înainte, dar din cauza muncii intense, nu am reușit să dau licența în același an. Am dat un an după. Nu mi-a plăcut facultatea deloc, iar din anul doi de facultate am început munca (n.r. alturi de Pescobar)”, a declarat Larisa, în cadrul podcast-ului realizat de Viorel Grigoriu.

Foto: Larisa Popa/Instagram

  • Câte clase are Larisa, mâna dreaptă a lui Pescobar. Tânăra nu s-a pregătit deloc pentru HoReCa
Modifică setările cookies