Câte operații estetice și intervenții la nivelul feței are Cristi Borcea. Ce spun specialiștii


În ultimul timp, Cristi Borcea s-a făcut remarcat cu o înfățiare complet nouă. 


De când a ieșit din închisoare, omul de afaceri a surprins pe toată lumea cu lookul său. Păr vopsit, pomeți înalți, sprâncene ridicate și niciun rid pe față, nici măcar unul singur, de expresie. 

Borcea se laudă că a  găsit, în sfârsit fericirea. Fostul model internațional, Valentina Pelinel, este femeia visurilore lui, declara recent Cristi Borcea despre cea care i-a devenit soție și cu care are un băiețel și așteaptă încă două fetițe gemene.

 

 

Family, union, love ????????❤????❤

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel) pe

 

La 48 de ani, Borcea acordă o importanță deosebită aspectului fizic. În cele mai recente fotografii, postate de Valentina Pelinel pe contul ei de Instagram, toată lumea a remarcat că Borcea de acum nu mai seamănă deloc cu bărbatul din urmă cu 10 ani. 

 

Ce operații estetice are, însă, Cristi Borcea?

Iată ce spune chirurgul estetician Gabriel Mazilu pentru Perfecte.ro 

 “Părerea mea este că el are blefaroplastie superioară și inferioară, chirurgia pleoapelor, cel puțin inferioară sigur are, 100%. Are botox pentru ridurile de expresie de la nivelul frunții, în colțul ochilor, se mai numește labă de gâscă, și intersprancenar, între sprâncene. Și cred că mai are liposucție la nivelul gusei, zona de sub barbie.   

Comparativ cu alte poze, așa reiese din cele recente! Esteticianul care s a ocupat de dansul i a dat un aspect natural al fetei, arată bine. În plus, cred că are și tratamente de rejuvenare și reîntinerire, de îngrijire a pielii, gen  radiofrecvență, poate și mezoterapie, tratamente cu laser. Sigur a apelat la tratamente estetice, de întinerire la nivelul fetei. Are o față îngrijită și OK din punctul meu de vedere. Nu e nimic disgratios, e în regulă!

El dintotdeauna a avut aspectul de sprâncene ascuțite și se vede că își îngrijește pielea, că folosește produse de îngrijire la nivelul fetei. E conturat bine! Tratamentele cu laser sunt foarte OK, trag puțin pielea și dau efectul de lifting nonchirurgical. Pare intradevar mai tânăr, e in limita naturalului!” -a declarat dr Mazilu Gabriel, chirurg estetician.

 

 

 

❤????❤ @buenobiahair

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel) pe

related posts