Catherine Siachoque distrusă de durere! Actrița și-a luat adio de la el în urmă cu puțin timp


Actrița de origine columbiană, Catherine Siachoque a postat în urmă cu o zi un mesaj care avea să șocheze întreaga comunitate de fani pe care o are în mediul online.


Alături de o fotografie, actrița în vârstă de 47 de ani a publicat un anunț prin care își scuză absența de pe rețelele sociale, însă vine cu o veste tristă. Fratele său mai mic a încetat din viață. 

"După multe zile, revin alături de voi pe rețelele de socializare cu sufletul distrus, acceptând realitatea pe care Dumnezeu mi-o dă. De acum încolo, va rămâne doar în inim mea fratele meu Juan. L-am iubit iar el a știut asta în fiecare clipă din viața lui, chiar dacă aveam viziuni diferite ale vieții, pentru că așa este, fiecare om are propria versiune de fericire.", a scris Catherine Siachoque. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y después de muchos días regreso a las redes con mi alma partida en pedazos????, pero aceptando los designios de mi Dios...???? Mi corazón seguirá de aquí en adelante sin un gran pedazo llamado JUAN.... pero seguirá ???? con el consuelo de que las cosas son en vida y así lo hice con mi hermanito, lo amé y se lo hice saber a cada instante y lo apoyé aunque nuestras visiones fueran diferentes, porque cada cual tiene su propia versión de felicidad y así lo hizo él conmigo,???????? Gracias a todos los que lo amaron. Gracias a los que nos han acompañado en estos días a mi familia del alma y de sangre..... Se nos fue el hombre mas dulce de la vida????, el Hincha mas apasionado de Santa Fe ????, un rockero de los de verdad verdad ????, un gran pintor ???? y la persona que nos enseñó a no criticar a los demás porque “nunca sabemos que lleva esa persona en el alma” y a amar....... AMAR grande y con mayúsculas con todo el corazón ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #rock #siachoque #aguante #santafe #love #brothers #labandadelexpreso

A post shared by Catherine Siachoque Varoni (@catherinesiachoque) on

Mulți dintre colegii de breaslă au fost alături de actriță și i-au postat numeroase mesaje de încurajare. 

De la anunțul pe care l-a făcut public Catherine, mai multe publicații internaționale au susținut că Juan Siachoque ar fi fost găsit mort în apartamentul său din Bogota, și ar fi prezentat urme de suicid, însă această afirmație nu a fost până acum confirmată de familia actriței. 

related posts

Modifică setările cookies