Câți ani are Adela Pârvu și de ce nu-și serbează niciodată ziua de naștere


Designerul de interioare Adela Pârvu a dezvăluit, pentru prima dată, câți ani are și câtă importanță acordă zilei de naștere.


Multe sunt lucrurile pe care prietenul nostru Google nu le știe despre noi, iar o femeie, dacă vrea să fie discretă, poate să țină oricâte secrete vrea. Chiar și față de Google. În ceea ce o privește pe Adela Pârvu, jurnalist, blogger și designer de interior, vârsta exactă este unul dintre acele lucruri.

Fostul expert în interioare de la Visuri la cheie ne-a dezvăluit câți ani are și de ce nu-și serbează niciodată ziua de naștere. 

Sunt născută în 1976, dar nu mi-am publicat niciodată ziua de naștere. Nu-mi place să mi se știe ziua de naștere. Nici nu-mi place să-mi serbez ziua, fiindcă sufăr de traume din copilărie. Niciodată n-am putut să duc bomboane la școală, fiindcă e în vacanță. Plus că a fost o situație când părinții mei au și uitat că e ziua mea”, a declarat Adela Pârvu pentru Perfecte.ro.

La cei aproape 43 de ani ai săi, Adela Pârvu spune că evită să facă din ziua ei de naștere un eveniment. Și aici există o explicație.

„Nu-mi țin ziua, nici nu vin prietenii să-mi spună La mulți ani. Dar îmi plac foarte mult oamenii, persoane publice, care își donează ziua de naștere, adică transformă chestia asta într-un eveniment. Eu nici măcar asta nu pot să fac, fiindcă e la final de an”, mai spune Adela Pârvu.

Designerul a petrecut cinci ani la PRO TV în echipa emisiunii Visuri la cheie, însă a decis să ia o pauză pentru a se concentra pe alte proiecte. 

„Pentru mine, Visuri la cheie este un vis împlinit, dar nu este singurul vis, așa că am decis ca în acest an să fac loc în viața mea și altor visuri care merită împlinite, atât profesionale, cât și personale. De asemenea, știu că emisiunea Visuri la cheie oferă o experiență de viață extraordinară și că sunt mulți profesioniști, designeri și arhitecți, care visează să facă parte din echipă. Totodată, alți profesioniști își pot manifesta generozitatea, empatia, creativitatea”, spunea Adela Pârvu într-un interviu pentru pagina oficială a emisiunii Visuri la cheie.

Citește și: Care este echipa din sezonul 6 Visuri la cheie

related posts

Modifică setările cookies