Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din postările de pe Instagram


Are aproape 1 milion de followeri pe Instagram, postează zeci de story-uri pe zi și își întreține fanii cu imagini sexy. Activitatea intensă a Biancai Drăgușanu pe rețelele de socializare îl deranjează tare pe soțul său, Alex Bodi, care i-a sugerat să posteze mai puțin pe Instagram.


Bodi e de părere că prea multe detalii din viața lor personală pot stârni invidia celor care îi urmăresc. Bianca Drăgușanu are însă o explicație clară pentru care are atâtea postări pe Instagram – câștigă extem de bine de pe urma lor. Postările publicitare îi aduc zeci de mii de euro în cont.

 “Eu am contracte foarte bune din Instagramul meu și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo. Minim. Scris pe foaie, pentru care plătesc taxe. Când vine Black Friday fac și 20.000! Ați înțeles? Eu trebuie să am tot timpul Instastory!”, a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea lui Capatos.

După ce în urmă cu o săptămână au anunțat că divorțează, Bianca și Alex Bodi s-au răzgândit și au decis să mai dea o șansă căsniciei lor.

“Eu cred că soțul meu mă iubește foarte mult, chiar mă adora, și cred că vă face tot ce este posibil că să avem o căsătorie și o viață frumoasă împreună. Eu nu i-am greșit niciodată lui, el ar trebuie să fie mândru de mine. Cea mai frumoasa amintire pe care o am cu el? Când mi-a spus “Nu pot să trăiesc fară tine, ești iubirea vieții mele”, a spus Bianca Drăgușanu la Vorbește Lumea.

Alex Bodi a recunoscut că greșește des în relația cu soția să. “Important este că suntem ok, încercăm să trecem peste tot, suntem bine. I-am greșit Biancai , câteodată poate zilnic, poate ea nu îmi spune. Suntem mult prea asemănători, sunt multe orgolii”.

 

related posts

Modifică setările cookies