Catrinel Menghia a pozat aproape goală, însărcinată în șase luni


Catrinel Menghia exultă de când a aflat că e însărcinată cu primul ei copil. Modelul a făcut o ședință foto de pomină.


Catrinel, care și-a schimbat numele în anul 2012 (din Menghia în Marlon), trăiește la intensitate maximă fiecare zi alături de bebelușul din burtică. Vedeta a realizat o ședință foto îndrăzneață, în care a dansat cu poftă și și-a etalat burtica de șase luni. „Îmi iubesc pătrățelele atât de mult încât le protejez cu un strat de dragoste”, a scris Catrinel pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love my six pack so much, I protect it with a layer of LOVE

A post shared by Catrinel Marlon D.L (@catrinelmarlon) on

Catrinel Marlon și-a arătat pentru prima dată burtica la jumătatea lunii trecute, tot printr-o postare pe rețeaua socială. Atunci a mărturisit că prezența copilului este cel mai puternic sentiment pe care l-a experimentat vreodată. 

Catrinel e un manechin originar din România, care acum trăiește în Italia alături de iubitul ei, producătorul de film Massimiliano di Ludovico. Ei sunt împreună de șapte ani și se află la primul copil.

Catrinel a fost căsătorită vreme de șase ani cu fotbalistul Massimo Brambati. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2005, însă s-au despărțit după ce și-au dat seama că nu se potriveau. Deși nu a vorbit public despre o nouă căsătorie, Catrinel ar putea deveni mireasă pentru a doua oară anul viitor, după nașterea primului ei copil.  

related posts

Modifică setările cookies