Catrinel Menghia a tras o sperietură groaznică din cauza bebelușei sale. Motivul pentru care a ajuns la medic


Catrinel Menghia a trăit momente de panică cu fetița sa. Ca orice mămică de bebeluș, vedeta s-a speriat foarte tare în momentul în care micuța a căzut din pat.


Bebelușul căzut din pat – acesta este coșmarul oricărei mămici. Deși toate mamele sunt extrem de protectoare cu copiii lor, cele mai multe o pățesc. Este nevoie de o singură secundă de neatenție pentru că bebelușul să se rostogolească și să cadă din pat. A pățit-o și Catrinel Menghia și le-a povestit fanelor sale de pe Instagram. Panicată, mămica a dus-o pe bebelușă la medic.

 

“De abia am împlinit 6 luni și m-am gândit să îi fac un cadou inedit mamei ... triplu salt din pat cu aterizare broască la sol . Primul #flicflac și primul cucui. Doctorul m-a vizitat și a spus că sunt bine . Gata, promit că voi fi fetiță cuminte”, a scris Catrinel Menghia pe Instagram.

“Sunt o mamă protectoare şi iubitoare şi voi încerca să fiu cât mai prezentă în viaţa copilului, având în vedere programul meu de muncă din ce în ce mai încărcat”, spunea Catrinel într-un interviu pentru Ok Magazine.

 

FULLSCREEN
Catrinel Menghia a tras o sperietură groaznică din cauza bebelușei sale. Motivul pentru care a ajuns la medic
  • /

related posts

Modifică setările cookies