Catrinel Sandu, fericită și îndrăgostită în noul an. Cine este americanul care i-a furat inima 


Catrinel Sandu traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Fostă bebelușă este mai fericită ca niciodată după ce și-a găsit liniștea în brațele iubitului său, medicul american Steve Schroeter. 

Tag-uri: #Catrinel Sandu

Vedeta a mărturisit pentru Perfecte.ro că a avut parte de cele mai perfecte sărbători.

Am petrecut cel mai frumos Crăciun din viața mea!”, ne-a mărturisit Catrinel Sandu. Părinții ei i-au fost alături, în America, în noua ei casă pe care o împarte cu iubitul său. Au mâncat românește pentru că mama ei i-a pregătit preparate tradiționale.

După ce și-a sărbătorit tatăl, Catrinel a organizat o petrecere pentru fetița ei cea mică, Lara, cu ocazia celor 6 ani pe care i-a împlinit. Așa că fosta bebelușă a ținut-o de la Crăciun până la Revelion numai în petreceri.  De Anul Nou a ieșit cu iubitul și a sărbatorit alături de el și de câțiva prieteni. Catrinel Sandu a intrat în noul an mai îndrăgostită ca niciodată și mulțumită de cum decurge noua ei viață.

2018 îți mulțumesc pentru tot. Ai fost un an cât 10, cu de toate. Îți mulțumesc pentru toate lecțiile învățate, pentru curățenia pe care ai făcut-o în viața mea și pentru toate lucruriie bune pe care le-ai adus. Happy New Year!”, a fost mesajul transmis de Catrinel.

Fericită că are familia alături de ea, vedeta a realizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă o frumoasă ședința foto în care apare alături de cele două fiice ale sale, de părinții ei,dar și de iubitul american. Toți sunt cu zâmbetul pe buze semn că se înțeleg de minune!

Catrinel s-a căsătorit în 2006 cu fostul tenisman Gabriel Trifu de care a divorțat. Împreunuă au două fetițe, Sara si Lara.

FULLSCREEN
Catrinel Sandu, fericită și îndrăgostită în noul an! “Cel mai frumos Crăciun din viața mea. A fost un an cât 10!”
  • /

related posts