Caz ireal! Mireasa a murit chiar în fața altarului, așa că mirele s-a căsătorit cu sora ei mai mică


O mireasă din India a murit chiar în timpul nunții, așa că mirele a continuat nunta și a luat-o de soție pe sora mai mică a acesteia.


Tânăra Surabhi, din Uttar Pradesh, a suferit un infarct chiar în timpul nunții și a căzut fără suflare la picioarele mirelui Manjesh Kumar, chiar în momentul când făceau schimb de ghirlande. 

Unchiul lui Surabhi, Ajab Singh a povestit pentru agenția de știri IANS că, în urma acestei tragedii, familia a avut de luat o ”decizie dificilă”.

„Una dintre fiica zăcea fără viață într-o cameră în timp ce altă fiică se mărita în altă cameră. Nu am asistat niciodată la un așa amestec de emoții”, a declarat acesta, conform Metro.co.uk. 

Conform bărbatului, mirele s-a căsătorit cu sora mai mică a lui Surabhi, Nisha, în timp ce mireasa decedată era în camera alăturată. 

Fratele lui Surabhi, Saurabh, a adăugat că, la început, ”nu știam ce să facem în această situație. Ambele familii s-au așezat și cineva a sugerat ca sora mea mai mică, Nisha, să se mărite cu mirele văduv. Familiile au discutat și amândouă s-au pus de acord”.

 

Foto: Shutterstock

Secretul fertilității descoperit într-un cimitir din Franța

 

 

related posts

Modifică setările cookies