Ce a făcut actrița Disney Alyson Stoner după ce s-a îndrăgostit de o femeie


Actrița Disney Alyson Stoner a apelat la terapie de conversie după ce s-a îndrăgostit de o femeie.


Vedeta de 27 de ani a dezvăluit, acum câțiva ani, că este atrasă de ”bărbați, femei și persoane care se identifică în orice fel”. La acea vreme, a scris un eseu pentru Teen Vogue în care spunea cum ”anumiți membri ai comunității au încercat să elimine atracția mea” pentru o femeie de care se îndrăgostise. 

Acum, Alyson a mărturisit că s-a internat pentru o terapie de conversie pentru a reconcilia sexualitatea ei cu credința și mărturisește pentru Insider că îi este foarte dificil să vorbească despre asta.

”Știu cât de periculos este pentru mine, care a avut acces la terapie și alte forme de sprijin. Și tot mă întrebam dacă viața mea mai merită trăită, ce este greșit cu mine. Începusem să mă percep ca pe cineva ca aduce doar rău societății și altor oameni”.

Alyson spune că a fost extrem de deprimată după ce a auzit de la oameni în care avea încredere și îi respecta că ”sufletul tău este putrezit”, că e ”abominabilă”, că ”diavolul are o țintă pe spatele tău din cauza poziției tale la Hollywood”.

Actrița, care se identifică acum drept pansexuală, spune că terapia de conversie i-a afectat abilitatea de a lega relații autentice, iar pericolele sunt ”măsurabile” pentru că oamenii își pot lua viața din cauza felului în care se simt. 

related posts

Modifică setările cookies