Ce a făcut Khloe Kardashian când a aflat că tatăl copilului o înșală


Pentru majoritatea oamenilor, apariţia unui nou membru în familie este un moment emoţionant, însă, pentru Khloe, lacrimile nu au fost doar de fericire.


Un nou trailer pentru „Keeping Up With The Kardashians” o surprinde pe tânăra mamă cu inima frântă, pe un pat de spital, confruntându-se cu ideea că Tristan Thompson, tatăl copilului ei, a înşelat-o în repetate rânduri. 

Citește și: Kim Kardashian, iluzie optică pe covorul roșu. A avut o rochie hipnotizantă

“Fiecare are problemele lui despre care eu nu ştiu nimic iar a mea se află în lumina reflectoarelor. E mult, mult mai greu să mă gândesc la asta când totul este public şi tocmai ce am dat naştere unui copil. E prea mult.”, le explică vedeta surorilor ei. 

Atât Kourtney, cât şi Kim vor să o asigure că va primi tot sprijinul de care are nevoie, însă Khloe le răspunde pasiv că totul va fi bine. “Nu am energie pentru aşa ceva, vreau doar ca toată lumea să mă lase în pace”, spune Khloe cu ochii aţintiţi asupra telefonului, fără ca măcar să îşi privească surorile.

Actualul sezon al showului urmăreşte parcursul relaţiei dintre Khloe şi Tristan şi al infidelităţilor lui care au avut loc pe tot parcursul sarcinii. Adevărul iese la iveală şi scandalul începe doar cu câteva zile înainte de naşterea fiicei lor, True.

Cuplul Khloe-Tristan a fost pentru prima data surprins de paparazzi în septembrie, 2016. De atunci, relaţia lor a fost una tumultuoasă, dar mereu cei doi au dat dovadă de iubire. Totuşi, lucrurile s-au schimbat dramatic în momentul în care Tristan a dat dovada de lipsă de respect faţă de Khloe, şi a avut o aventură chiar şi în a 9-a lună de relaţie. 

Nu se poate spune cu exactitate ce se va întâmpla cu relaţia dintre cei doi, dar un lucru este sigur: nu va mai fi la fel ca înainte. 

Foto: Getty, Instagram

Un articol de Bianca Truță 

FULLSCREEN
Ce a făcut Khloe Kardashian când a aflat că tatăl copilului o înșală
  • /

related posts