Ce a făcut prima oară Ame Călin, după ce a ieșit din FERMA: ”Atunci aveam o mare poftă de așa ceva”


Ame Călin se numără printre concurenții care au părăsit FERMA, iar acum ne-a dezvăluit cum și-a reluat viața normală și cine i-ar plăcea să câștige competiția și titlul de ”Fermierul anului”.


După ce a fost eliminată din Fermă, Ame Călin și-a reluat ocupația de instructor de zumba: ”Pasiunea pentru dans există de când eram mică, am făcut balet 11 ani de zile și, după aceea, dans sportiv și street dance. Zumba nu este doar un job pentru mine, este și pasiunea mea”.

Citește și: Ame Călin, învățată de bunicul ei să bată cuie și să taie lemne. „Așa trebuia să faci la FERMA”

Ame Călin tocmai a terminat Facultatea de Medicină și își propune ca, din toamnă, să înceapă să profeseze. 

Cât despre experiența sa la FERMA, Ame spune că i-a plăcut foarte mult. ”Nu pot să spune că m-a dezamăgit nimeni, pentru că nu m-am împrietenit atât de bine cu toți. Carmen, Moroșanu, Jorge și Rengle, de cine m-am apropiat eu așa, mai mult, nu m-au dezamăgit. Acum, de când mă uit de acasă, mi se pare că în Fermă este un mare haos. Mai ales de când au intrat și Bandiții... mi se pare că se ceartă atât de tare toți între ei. Mi-aș dori să câștige Moroșanu, m-am înțeles bine cu el din prima secundă”. 

Ame a dezvăluit și ce i-a lipsit cel mai mult cât timp a stat la FERMA: ”Muzica, familia și prietenii. Primul lucru pe care l-am făcut atunci când m-am întors acasă a fost să mănânc un croissant cu ciocolată, eu, care nu mănânc de obicei. Dar atunci aveam o mare poftă de așa ceva”. related posts