Ce a pățit Jador în timp ce se afla la Paris: „A început să mă înjure”


Jador a făcut o mică excursie în Franța în interes profesional, mai exact artistul a susținut un concert la Paris. Deoarece a ajuns în orașul iubirii, cântărețul de manele a dorit să viziteze centrele turistice ale capitalei europene. Astfel, ajuns la Turnul Eiffel, Jador a avut parte de o întâmplare neprevăzută pe care a povestit-o ulterior pe Instagram. 

Tag-uri: #Jador #Paris

Jador nu s-a ferit de situații neașteptate nici măcar în Paris! Acesta a ajuns în orașul iubirii pentru a susține un concert, însă nu a plecat de acolo până când nu a vizitat punctele de interes ale capitalei europene. Ajuns la Turnul Eiffel, artistul a avut parte de un șoc!

Mai mulți români se aflau în apropierea Turnului, dorind să câștige bani de la turiștii curioși de jocul „Alba-Neagra”. Deși Jador nu a avut niciun fel de contact cu ei, bărbații au început să îl înjure. În acel moment, artistul a realizat de ce există o oarecare discriminare din partea francezilor pentru români, punctând că nici lui nu i-ar plăcea ca persoanele de altă naționalitate să distrugă liniștea propriei sale țări. 

“Acolo, la Turn erau niște români de-ai noștri care făceau Alba – Neagra și unu a început să mă înjure fără să îi zic nimic, m-a înjurat așa pus și simplu. Fără să mă cunoască personal și atunci mi-am dat seama de ce Parisul ne discriminează așa. Păi și eu să fi fost din Paris și să se comporte oamenii acolo la Turn, într-o zonă turistică atât de mare, cum se comportă românii acolo, nici mie nu mi-ar conveni”, a povestit Jador. 

Sursă foto: Jador/Instagram

related posts

Modifică setările cookies