Ce a pățit o tânără după ce și-a făcut unghiile cu gel la salon. Imaginile sunt virale pe TikTok


O tânără pe nume Emily Mosby a devenit virală pe TikTok după ce le-a dezvăluit internauților ce a pățit când a fost la salon să-și facă unghiile cu gen. Spre surprinderea ei, oamenii au găsit-o pe ea vinovată pentru situația în care se afla.


Emily a avut parte de o dezamăgire de proporții după ce a fost la un salon să-și facă o manichiura cu gel, cu un model ales anterior de pe internet. Aceasta i-a cerut tehnicienei să-i facă un model de unghii cu vârful maro și pietricele, însă femeia a refuzat-o spunandu-i că este o manichiură greu de întreținut pentru o mamă cu un copil mic, care are multe responsabilități.

"Mi-a spus imediat că nu și că atâtea pietricele, fiind mamă - pentru că o aveam pe fiica mea de cinci ani cu mine - ar fi prea mult. S-ar agăța de orice. Așa că i-am spus: "Bine, atunci doar degetul inelar poate avea diamante pe el".

@emilymosbymakeup Im going back today to get it fixed. Wish me luck ???????? #nails #nailfail #yikes ♬ original sound - emilymosbymakeup

Deși nu i-a plăcut răspunsul manichiuristei, tânără a acceptat să-și facă un model mai simplu, sfârșind cu unghii de culoare maro, iar pietricelele au fost aplicate doar pe degetul inelar.

Când a văzut rezultatul însă, Emily a fost complet dezamăgită și socată, însă nu a avut curajul să-și arate nemulțumirea și chiar i-a dat manichiuristei un bacșiș de 20 de dolari. Odată ajunsă acasă, aceasta a văzut că gelul a început să se cojească, iar pietricelele i-au căzut, motiv pentru care și-a filmat unghiile și a încărcat clipul pe TikTok.

La vederea dezastrului făcut de manichiuristă, utilizatorii de pe TikTok au găsit-o vinovată pe clientă, pentru că a acceptat să plece acasă cu o astfel de manichiură:

"De ce nu știe nimeni să se apere singur când plătește pentru un serviciu?", "Mă uimește cât de multe femei lasă toate cele zece unghii să fie făcute și NU spun niciun cuvânt! Eu nu le-aș lăsă să continue după prima unghie", au fost câteva dintre comentariile lăsate la clipul lui Emily.

Pentru a se apăra în fața internauților, Emily a spus că s-a simțit inconfortabil să se plângă și chiar i-a dat un bacșiș de 20 de dolari la final. Însă, după ce a început să i se rupă gelul, aceasta s-a întors la salon și a primit manichiura dorită.

Sursă foto: TikTok

Vezi și:
 

related posts

Modifică setările cookies