Ce a putut spune Kate Middleton despre reuniunea lui William și Harry, după moartea Reginei


Kate Middleton, prințesă de Wales, a avut numai cuvinte de laudă despre faptul că soțul ei și fratele lui, Prințul Harry, au îngropat securea războiului, după moartea Reginei, bunica lor.


După ce Regina a murit, la vârsta de 96 de ani, la castelul Balmoral din Scoția, ”cei patru fabuloși” și-au făcut din nou apariția în weekend, Prințul William invitându-i pe Harry și Meghan să i se alături lui și soției sale la Windsor.

A fost un moment special, pentru că a marcat reîntâlnirea celor doi frați, care nu s-au mai văzut de la inaugurarea statuii Prințesei Diana, în iulie, anul trecut. 

Conform The Telegraph, Kate Middleton ar fi comentat față de membrii familiei: ”În vremuri ca acestea, trebuie ca familia să stea unită”. 

De asemenea, prințesa de Wales le-a povestit oamenilor din mulțime, cu care s-a salutat, că fiul ei cel mic, Louis, a consolat-o după moartea Reginei. 

”Louis mi-a zis că cel puțin Buni este cu străbunicul acum”, a fost auzită Kate spunând de cei care stăteau în fața castelului Windsor.

Imaginile cu cei patru, William, Kate, Harry și Meghan, mergând alături și purtând doliu, sunt emoționante și au făcut înconjurul internetului. 

Foto: Getty 

  • Ce a putut spune Kate Middleton despre reuniunea lui William și Harry, după moartea Reginei

related posts

Modifică setările cookies