Ce a răspuns Andreea Marin la întrebarea Cum ai ajuns în depresie?


Andreea Marin a răspuns unor curiozități venite din partea fanilor săi sau a românilor care se interesează de viața ei privată pe Google.


Prezentatorarea de televiziune, care a anunțat luna trecută că a început un nou proiect drag ei, i-a primit acasă pe jurnaliștii emisiunii Vorbește lumea. Andreea Marin a acceptat să ofere răspunsuri la câteva curiozități venite din partea românilor, așa cum se regăsesc ele în căutările populare de pe Google. 

Conform motorului de căutare, românii sunt interesați de cine este iubitul Andreei Marin, cine e sora Andreei Marin, câți ani are Andreea Marin, dar și ce legătură are vedeta TV cu domeniul construcțiilor.

Însă, o dilemă recentă a românilor este legată de depresia prin care a trecut Andreea Marin în urmă cu câțiva ani, despre care fanii ei au fost curioși să afle cum a apărut și cum a reușit ea să scape de urmările ei.

FOTO: Facebook Andreea Marin

Deci, cum a intrat Andreea Marin în depresie?

„Ca un efect negativ al unui produs pe care l-am luat de pe internet. La vremea aceea nu învățasem lecția Nu fă experiențe pe corpul tău și nu lua nimic dacă nu știi că ți se potrivește și fără ajutorul specialistului. Am trecut peste cu tratament. Depresia nu se vindecă așa, de la sine, nu sfătuiesc pe nimeni atunci când simte că trece printr-o cădere să facă lucruri după capul său”, a dezvăluit Andreea Marin.

Vedeta TV a răspuns la o altă întrebare sensibilă, care a fost ridicată de fanii ei, conform Google: Cum a trecut Andreea Marin peste pierderea părinților?

„Off. Probabil că nu știți, dar astăzi e ziua tatălui meu. Ar fi fost ziua lui de naștere și am avut un moment mai greu ceva mai devreme amintindu-mi de asta. Aș putea spune că n-am trecut cu adevărat. Ei îmi sunt îngeri păzitori, de acolo de sus îi simt cu mâna pe umărul meu. Mama a devenit înger când eu aveam doar 9 ani, s-a stins în brațele mele, în drum spre spital. Tata, acum câțiva ani și încă nu-mi vine să cred că nu-mi sunt alături. Dar, îi port în suflet și caut să le onorez amintirea prin tot ceea ce fac zi de zi”, s-a confesat Andreea Marin.

Vezi mai jos interviul complet!

FULLSCREEN
Ce a răspuns Andreea Marin la întrebarea Cum ai ajuns în depresie?
  • /


related posts