Ce a răspuns Vlad Gherman când a fost întrebat dacă îl afectează despărțirea de Cristina Ciobănașu


Vlad Gherman are în prezent o relație cu Oana Moșneagu, însă fanii încă sunt curioși de sentimentele actorului pentru Cristina Ciobănașu. Iată ce a răspuns când a fost întrebat dacă îl mai afectează despărțirea de fosta iubită!


Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Aceștia s-au cunoscut pe platourile de filmare când erau doar niște copii și au ajuns să se maturizeze împreună. Deși toată lumea aștepta nunta, aceștia au anunțat despărțirea. Fanii au rămas șocați de vestea primită și deși a trecut mai bine de un an de la separare, actorii încă primesc mesaje despre fosta poveste de dragoste.

Recent, Vlad Gherman a răspuns pe Instagram la mai multe întrebări de la fani. Printre acestea s-a numărat și: „Te mai afectează despărțirea de Cris?”. Deși ar fi putut să o ignore, celebrul actor a decis să spună clar cum stau lucrurile între el și fosta sa iubită.

„Am spus-o în nenumărate rânduri, o să o spun în continuare că nu. De mult nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm’’, a declarat el pe rețelele de socializare.

Cristina Ciobănașu, prezentă și ea la acțiune a confirmat spusele fostului său iubit: „Așa este”.

Sursă foto: Facebook/Vlad Gherman

related posts

Modifică setările cookies