Ce a spus Prințul Harry când a văzut-o prima oară pe Meghan Markle


Un nou documentar dezvăluie cum a reacționat Prințul Harry când a văzut-o prima oară pe viitoarea sa soție, Meghan Markle.


La ora actuală, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, fostă actriță la Hollywood, așteaptă primul lor copil. Documentarul din 2018 “Meghan Markle: From Hollywood to Windsor” dezvăluie ce reacție a avut Ducele de Sussex când a văzut-o pentru prima dată pe viitoarea sa soție.

Citește și: Meghan Markle, apariție inedită într-o pereche de blugi rupți, de 133 lei

Ingrid Seward, editor la Majesty Magazine, pretinde că Harry a văzut o fotografie a lui Meghan pe contul de Instagram al lui Violet Von Westenholz. În respectiva imagine, Meghan poza în Ralph Lauren, în timp ce ”făcea niște PR pentru serialul Suits”.

Conform lui Ingrid Seward, ”Harry a văzut fotografia cu Meghan și a spus: Wow, este sexy!”. Tot aceasta a dezvăluit că Violet Von Westenholz, care lucrează pentru Ralph Lauren, la departamentul de PR, i-ar fi spus lui Harry: ”Vrei să o cunoști? Este chiar acolo”.

Ulterior, prințul Harry a recunoscut faptul că ”o prietenă comună” le-a făcut cunoștință. 

Royal Nikkhah, un corespondent regal, a completat: ”Prima lor întâlnire a fost în 2016, la Soho House din Londra. Apoi, desigur, Meghan a început să lucreze și, la acea vreme, locuia în Toronto, Canada, unde filma Suits. 

Harry locuia la Londra, așa că cei doi și-au dat seama că trebuie să iasă din rutină pentru a-și face timp unul pentru celălalt”.

 

Prințul Harry a dezvăluit, într-un interviu pentru BBC News, în 2017, că nu știa nimic despre Meghan înainte de a se întîlni cu ea. Acesta nu urmărise niciodată serialul ”Suits” și a avut nevoie de ”niște informații de background” în momentul în care prietena comună i-a vorbit despre viitoarea lui soție. ”Am fost surprins plăcut când am intrat în încăperea aceea și am zărit-o. Mi-am spus ceva de genul: OK, trebuie să-mi fac jocul și să mă asigur că avem o conversație plăcută”.

Ducesa de Sussex a mărturisit, la rândul ei, că nu știa mai nimic despre Harry, în ciuda statutului său. ”Pentru că sunt din Statele Unite, nu am crescut cu același interes pentru familia regală. Dacă acum înțeleg că există un interes pe plan internațional, pe atunci nu știam multe despre el”.

Foto: Getty

Vezi și: Ce se întâmplă săptămâna aceasta în FERMA


FULLSCREEN
Ce a spus Prințul Harry când a văzut-o prima oară pe Meghan Markle
  • /

related posts