Ce ar fi făcut Meghan și Harry dacă prințul Philip murea


Ducele și Ducesa de Sussex au filmat interviul-eveniment cu Oprah înainte ca prințul Philip să intre în spital.


Prezentatoarea TV Gayle King, care recent a dezvăluit că Prințul Harry a vorbit, după difuzarea interviului, cu tatăl său, prințul Charles, și fratele William, dar că discuțiile au fost ”neproductive”, a făcut noi mărturisiri la un post de radio.

 

Provocată de un ascultător, care a remarcat cât de prost și-au ales momentul Harry și Meghan, având în vedere că bunicul prințului era pe patul de spital, Gayle King a spus: ”Ca să știți, ei au dat interviul înainte ca prințul Philip să intre în spital”.

Aceasta a dezvăluit, la SiriusXM: ”Dacă s-ar fi întâmplat ceva, Doamne ferește, cu acesta, interviul nu ar mai fi fost difuzat atunci când era programat. Mulți oameni au ridicat această problemă”.

Prințul Philip (99 de ani) a stat internat aproape o lună de zile. Aceasta a fost protejat de cei din jur și nu i s-au adus la cunoștință dezvălurile făcute în interviu, care au provocat o mare criză în familia regală. 

”Familia este convinsă că nu este conștient de impactul final al interviului”, spune comentatorul regal Katie Nicholl. ”Doar că felul în care a fost acoperit subiectul în Marea Britanie a făcut ”să fie imposibil de evitat, chiar dacă au fost făcute eforturi pentru a-l proteja pe prinț de dezastru”.

Foto; Getty

 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua oferta de filme și seriale, doar pe voyo.ro


Întrebarea Mesei Rotunde: Cu cine se marita Lidia Buble, anul acesta!?

FULLSCREEN
Ce ar fi făcut Meghan și Harry dacă prințul Philip murea
  • /

related posts

Modifică setările cookies