Ce ar putea păți Culiță Sterp după ce s-a descoperit că avea o alcoolemie mult mai mare în sânge decât s-a spus inițial


17 noiembrie 2022 este, fără doar și poate, o dată pe care Culiță Sterp nu o va uita prea curând! Atunci, manelistul s-a urcat băut și drogat la volan, a fugit de o mașină de poliție, a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a lovit un alt autovehicul, șoferul acestuia din urmă fiind dus la spital cu ambulanța.


Ca urmare a accidentului rutier produs de Culiță Sterp în Cluj, oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe artist, după care l-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile și nu are voie să părăsească România.

Inițial, autoritățile au anunțat că manelistul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,41 grame/litru alcool pur în sânge. Însă oamenii legii au dorit să recalculeze alcoolemia din sângele lui Culiță Sterp, iar cei de la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML) au dezvăluit zilele trecute noile rezultate: 0,89 grame/litru alcool pur în sânge! Astfel, pentru fapta lui trebuie întocmit dosar penal, după cum spune Codul Rutier.

Potrivit celor de la Cancan, deoarece alcoolemia lui era foarte mare, Culiță Sterp riscă să-i fie anulat definitive permisul de conducere, dar și să primească o pedeapsă de la 1 la 5 ani de închisoare. Saud oar o amendă penală! Însă lucrurile stau destul de rău pentru manelist, deoarece este acuzat și că a fugit de la locul accidentului, iar acest lucru se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani, după cum notează sursa citată.

Vezi și: Selly: „Contract de 1 milion de euro”

related posts

Modifică setările cookies