Ce avere au Meghan Markle și prințul Harry, de când nu mai au acces la fondurile Casei Regale Britanice


Interviul oferit de prințul Harry și Meghan Markle face vâlvă în întreaga lume și a scos la iveală lucruri dureroase despre relația dintre ducii de Sussex și ceilalți membri ai familiei regale. 


Prințul Harry a dezvăluit că el și tatăl său nu-și mai vorbesc, după ce acesta a decis să plece în Canada cu familia sa. 

“Sunt multe lucruri de spus aici. M-am simțit lăsat deoparte, abandonat (...) Cât am fost în Canada am vorbit de trei ori cu bunica mea la telefon și de două ori cu tatăl meu. Apoi, acesta nu mi-a mai răspuns”, a mărturisit Harry. 

Harry a subliniat că din momentul în care a decis să renunțe la atribuțiile  regale, i s-a tăiat “accesul” la banii din Fondul Suveran. Cât timp au trăit în Marea Britanie, cheltuielile cuplului erau susținute de familia regală și proveneau din Fondul Suveran, finanțat în mare parte din taxele plătite de britanici. 

Prințul Harry a mărturisit că a reușit să facă acest pas important pentru familia sa și să se desprindă de monarhia britanică, datorită averii lăsate de mama sa, prințesa Diana. 

Cei doi trăiesc acum din moștenirea de la Lady Di și banii strânși de Meghan din actorie.

Ce avere au Meghan Markle și prințul Harry

Potrivit Forbes, averea prințului Harry și a lui Meghan Markle se învârte în jurul sumei de 10 milioane de dolari. Pentru unii poate părea o sumă astronomică, însă lucrurile nu stau deloc așa dacă ne gândim că ducii de Sussex au cheltuit 3 milioane de dolari doar pentru a renova conacul Frogmore Cottage, în care locuiau în Marea Britanie. Ce-i drept, banii au fost luați din Fondul Suveran, însă după plecarea în America, cuplul a înapoiat toată suma, potrivit Daily Star. 

Meghan Markle, cunoscută pentru rolul din serialul american “Suits”, avea în conturi în jur de 1,5 milioane de lire sterline, în 2018, când l-a cunoscut pe Harry. Actrița încasa 36.000 de lire sterline pentru un episod din serialul Suits.

Fără sprijin financiar din partea Coroanei britanice, Meghan și Harry au fost nevoiți să-și caute alte surse de venit. Cei doi au semnat un contract cu Netflix, iar suma vehiculată este una uriașă. Potrivit Just Jared, cuplul ar primi în jur de 100 de milioane de dolari pentru producerea unor documentare și emisiuni pentru copii. Un alt contract bănos este și cel semnat cu Spotify, care le-ar fi adus ducilor de Sussex în jur de 15 milioane de dolari în conturi. 

Fotografii: Getty Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Preparate cu ovăz

 

related posts

Modifică setările cookies