Ce bijuterie pentru Nicki Minaj! Inelul de 1 milion de euro cu care s-a măritat „regina muzicii rap”


Cântăreața de hip-hop Nicki Minaj (36 de ani) s-a căsătorit pe neașteptate în urmă cu o săptămână cu controversatul Kenneth Petty, cei doi anunțând oficializarea relației printr-o postare discretă pe rețelele de socializare. 


La câteva zile distanță, tot în spațiul virtual au apărut detalii despre inelul cu care mirele a cucerit-o definitiv pe cea supranumită ,,regina muzicii rap”. Astfel, conform casei de bijuterii „Rafaello and Co”, citat de presa americană, Kenneth a scos din conturi o sumă cu șapte cifre, adică cel puțin 1 milion de euro.

Citește și: Nu au corpuri de model, dar asta le face mai atragatoare in ochii barbatilor. Vedetele care se mandresc cu siluetele lor

„Felicitări Regelui și Reginei, vă urăm multă fericire împreună și vă mulțumim pentru că ați avut încredere în noi”, a fost mesajul transmis de producătorul care a lucrat timp de câteva luni la cele două bijuterii care îi vor lega de-acum încolo pe Nicki și Kenneth.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafaello And Co #riperic (@rafaelloandco) on

Așa cum se poate vedea în materialul video realizat de același producător, inelele au fost ambalate într-o cutie specială, personalizată cu un colaj de fotografii intime ale cuplului și cu melodia „Come see about me” pe fundal, piesă cântată chiar de Nicki.

Inelul artistei e cu adevărat impresionant, cu un diamant central de 17 carate, în timp ce inelul lui Kenneth a fost gravat în interior cu cuvintele „Ken and Barbie”, aceasta din urmă fiind porecla cu care Nicki Minaj e alintată în lumea muzicii rap.

FULLSCREEN
Ce bijuterie pentru Nicki Minaj! Inelul de 1 milion de euro cu care s-a măritat „regina muzicii rap”
  • /

related posts

Modifică setările cookies