Ce bine arată soția lui Adrian Mutu în vacanță, pe plajă! Sandra e la fel de frumoasă ca atunci când a câștigat Miss România


E frumoasă, are 25 de ani și o viață de familie împlinită. Deși a născut deja un băiețel, Sandra arată la fel de bine ca pe vremea când câștiga concursuri de frumusețe.
 
 

Tag-uri:

Sandra este din Timişoara, la 17 ani a câştigat Miss România Fashion TV, iar mai apoi l-a cucerit profesional şi pe cel mai în vogă designer român, Cătălin Botezatu, la Bucharest Fashion Week, în 2011, când creatorul de modă s-a fotografiat cu ea pe catwalk.
 
Adrian Mutu a întâlnit-o în 2015, când încă suferea în urma divorțului de Consuelo, dar a știut din prima ca frumoasa îi va deveni soție. La scurt timp chiar a cerut-o, au avut parte de o ceremonie pe plajă, în Cuba, și mai apoi de cununia oficială. 

ÎN GALERIA FOTO PUTEȚI VEDEA MAI MULTE POZE SPECIALE CU SANDRA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beautiful moments with my family ! Thank you @jumeirahalwathba for these unforgettable memories and for your hospitality, we had a wonderful stay ! @adrian_horatiu

O postare distribuită de ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) pe

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tiago and the Falcon ...

O postare distribuită de ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) pe

 
Acum sunt amândoi fericiții părinți ai unui băiețel, Tiago, dar își mai doresc copii. Adrian nu se ferește să se mândrească pe Instagram cu frumusețea soției, tocmai de aceea a postat fotografii cu aceasta din cea mai recentă vacanță organizată împreună. Totuși,, desi arată la fel de bine, Sandra pozează puțin mai…cuminte decât atunci când nu era căsătorită, ci singurică și disponibilă. 
 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA MATERIALE SPECIALE CU VEDETELE PREFERATE:

FOTO:INSTAGRAM

FULLSCREEN

related posts