Ce cadou a primit Daniela Gyorfi de la partenerul său de a făcut-o să plângă de fericire 


Mare iubitoare de animale, Daniela Gyorfi a suferit foarte mult după ce și-a pierdut câinii, un cocker pe nume Dani, care a murit imediat după mama ei, și un shar pei, Toby. 

Tag-uri: #Daniela Gyorfi

Din lipsa timpului, pentru că e mereu plecată în țară și în străinătate cu cântări, artista a evitat să își mai cumpere un alt câine. L-a primit însă de Crăciun, de la George Tal, partenerul său de viață.
 
Maria, fetița noastră, și-a dorit foarte mult un câine. M-am gândit să le fac cadou ei și Danielei un labrador. Astfel, am adus-o acasă, de Crăciun, pe Bella. Maria o să învețe să devină mai responsabilă, deja nu se mai dezlipește de ea. A plâns de fericire când a văzut-o. Am luat un labador pentru că e o rasă cunoscută ca fiind iubită de copii și se integrează repede în familie. Sunt câini inteligenți și foarte expresivi”, a mărturisit George Tal. La rândul său, Daniela Gyorfi a fost foarte încântată de cadoul primit.

După ce mi-a murit mama și câinii, la o distanță de 3 ani de zile, George știind cât îmi plac și iubesc animalele și pentru că și Maria își dorea un cățel a decis să ne facă această surpriză și ne-a adus-o acasă pe Bella!”, a spus Daniela Gyorfi care se află în turneu în America în această perioadă. Vedeta a petrecut Crăciunul și Revelionul în Statele Unite, cântând pentru comunitățile de români din Cleveland, Detroit, Chicago și mai multe orașe din America, alături de formația Triton.
 
 Ce își dorește pentru 2019?
 
Dacă anul care tocmai s-a încheiat a fost unul bun din punct de vedere profesional pentru Daniela Gyorfi, artista are planuri mari pentru 2019.

2018 a fost un an bun, și din punct de vedere profesional, și acasă, cu Maria. Nu am avut probleme. Pentru 2019 îmi doresc să fim sănătoși, să am multe spectacole, să fie pace și liniște, ceea ce contează foarte mult! Am fost superstițioasă. Am purtat de Revelion ceva nou, ceva vechi, ceva roșu și mi-am pus bani la sutien ca să încep anul bine. Am mâncat pește și struguri. Mi-a lipsit foarte mult fetița mea, Maria. Dar ăsta este job-ul, fac ceea ce îmi place și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta, în fiecare zi!”, a declarat artista.
 
 
 
 

FULLSCREEN
Ce cadou a primit Daniela Gyorfi de la partenerul său de a făcut-o să plângă de fericire 
  • /

related posts

Modifică setările cookies