Ce cadou i-a făcut Cătălin Măruță soției sale la aniversarea celor zece ani de căsnicie


Andra și Cătălin Măruță și-au făcut o nouă declarație de iubire, la zece ani de când și-au unit destinele. Cătălin a surprins-o cu un cadou care i-a înmuiat inima.


Andra a făcut o destăinuire colosală echipei de la Vocea României. Nu, nu e însărcinată, cum poate și-ar fi dorit apropiații ei. Emoționată, vedeta le-a mărturisit Irinei Rimes și Laurei Giurcanu că Măruță a impresionat-o cu un gest foarte frumos la aniversarea a zece ani de căsnicie. Cătălin i-a pus pe deget o a doua verighetă, care să-i amintească de acest moment important din viața lor. Bijuteria are șapte pietre și o completează perfect pe cea a lui Măruță, care are trei pietre.

„Șapte cu trei fac zece... ani de căsătorie. Mi-a oferti verigheta asta și într-un mod așa foarte romantic. Eram acasă, în cameră, cu copiii. Ca și prinții ăia care vin și se așază în genunchi... și după zece ani de zile să vezi că-i tot dragostea aia, m-a terminat. Sunt în extaz”, a spus Andra Măruță în culise la Vocea României.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit civil pe 10 august 2008 și au avut nunta 13 zile mai târziu, la 23 august 2008. Ei au împreună doi copii, David și Eva. 

 

 

related posts

Modifică setările cookies