Ce colecție! A apărut al 10-lea copil al lui Diego Maradona


Legendarul fotbalist argentinian, acum în vârstă de 58 de ani, e la un singur pas de a-și face o echipă din proprii săi copii. Până la începutul acestui an, Maradona era oficial tată a cinci copii, dar numărul acestora s-a dublat peste noapte.

Tag-uri: #Maradona #copii

Din prima și singura sa căsnicie, încheiată cu un divorț în 2004, Diego are două fete, Dalma (31 de ani) și Giannina (29 de ani), aceștia fiind pentru mult timp singurii copii pe care Maradona și i-a asumat. 

La puțin timp după separarea de Claudia Villafane, fostul decar al naționalei Argentinei a admis că e tatăl lui Diego Jr, în ciuda faptului că justiția italiană a susținut asta încă din 1993. Acesta s-a născut la Napoli în septembrie 1986, dintr-o relație cu modelul Cristina Sinagra, la câteva luni distanță după ce Maradona făcea furori la Mondialul din Mexic, ajutând Argentina să câștige titlul suprem. De altfel, juniorul Diego a moștenit talentul tatălui, cochetând cu fotbalul profesionist.

Istoria s-a repetat cu Jana, o tânără în vârstă de 23 de ani, pe care Diego Maradona a recunoscut-o târziu, după multe bătălii juridice, în care a refuzat să facă testul de paternitate. „Seamănă mult cu mine, îi iubesc enorm”, spunea Maradona în urmă cu câțiva ani despre Diego Jr. și Jana.

Al cincilea copil al lui Diego Maradona e un băiat, Fernando, născut în 2013 din relația zbuciumată cu Veronica Ojeda, despre care se spune că ar fi revenit acum în viața argentinianului. „Mai e puțin până la o echipă de fotbal”, a glumit la un moment dat Giannina Maradona, fără să știe ce avea să urmeze.

Maradona la brațul Veronicai Ojeda, despre care se spune că ar fi revenit acum în viața argentinianului.

Ei bine, la începutul acestui an, au apărut informații privind existența a patru copii pe care Diego Maradona i-ar fi făcut la începutul anilor 2000 în Cuba, țară în care a urmat un intens program de dezintoxicare în urma consumului de droguri. Conform avocatului său, Maradona și-a recunoscut „fapta”, deocamdată neoficial. El urmează să meargă la Havana în perioada următoare pentru testele de paternitate și anunțul oficial.

Ca și cum nu era de-ajuns, din Argentina a mai picat zilele trecute o altă „bombă”. În cadrul unei emisiuni televizate, un tânăr de 18 ani, Santiago Lara, s-a declarat al 10-lea copil al lui Maradona. „Tatăl meu va rămâne mereu cel care m-a crescut, dar adevăratul tată mi s-a spus că e de fapt Diego Maradona”, a spus ultimul sosit în impresionanta colecție de copii ai starului argentinian.

FULLSCREEN
Ce colecție! A apărut al 10-lea copil al lui Diego Maradona
  • /

related posts