Ce copii superbi are Ștefan Bănică Jr.! Imagine rară cu Violeta și Radu Ștefan


Ștefan Bănică Jr. se află de câteva zile în vacanță, într-o destinație însorită. Artistul nu o are alături doar pe soția sa, Lavinia Pârva, ci și pe cei trei copii ai săi. 


Ștefan Bănică Jr. e un tătic împlinit. Copiii cei mari ai artistului s-au transformat în doi adolescenți superbi. 

Radu Ștefan (19 ani) este fiul cel mare al cântărețului din relația cu Camelia Constantinescu, iar Violeta (14 ani) este fiica lui Ștefan Bănică Jr. din căsnicia cu Andreea Marin. Artistul mai are un băiețel, în vârstă de doi anișori, cu actuala nevastă, Lavinia Pârva. 

Radu Ștefan și Violeta se înțeleg de minune și au trăsături fizice asemănătoare. Mai mult, adolescenta de 14 ani l-a ajuns în înălțime pe fratele ei vitreg. 

Fiul cântărețului se mândrește cu sora sa și a postat o fotografie la InstaStories. În imaginea publicată de Libertatea, Violeta apare elegantă, într-o ținută albă, cu un șal pe umeri și cu părul desprins, în timp ce Radu are o atitudine cool la brațul surorii sale. 

Imagini din vacanță a postat și Lavinia, soția lui Ștefan Bănică Jr., care și-a etalat silueta fără cusur la plajă. Discretă, familia Bănică, n-a dat detalii despre locația în care se află în vacanță. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Wine Trips România – Ep.1 Povestea Cramei Lacerta

 

  • Ce copii superbi are Ștefan Bănică Jr.! Imagine rară cu Violeta și Radu Ștefan
Modifică setările cookies