Ce declara Theo Rose cu puțin timp înainte să se afle că e însărcinată: "Mi-am găsit liniștea și fericirea pentru totdeauna!"


Vestea că Theo Rose așteaptă un copil cu iubitul ei, Anghel Damian, a luat prin surprindere tot showbizul autohton. Mama artistei a confirmat sarcina fiicei sale în cadrul emisiunii La Măruță. 


“Sar în sus! Ce să fac? Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum că trebuie să stau cu bebelușul dacă vine. Să fie sănătoși și să ne bucure viața. Că asta așteptăm, asta e împlinirea noastră!”, a declarat în exclusivitate Nina Diaconu. 

Tot în cadrul emisiunii La Măruță a fost difuzat un interviu exclusiv, pe care artista l-a oferit în urmă cu o săptămână și în care a vorbit despre anul care se încheie, dar și despre planurile de viitor. 

“Cred că a fost cel mai bun an din viața mea! Și sunt curioasă cu ce poate să vină 2023 ca să fie și mai bine de atât! Să vedem”, a declarat cântăreața. 

“Pe plan personal sunt fericită! Mi-am găsit liniștea și fericirea pentru totdeauna!”, a spus entuziasmată Theo Rose. 

Întrebată ce-și dorește de la noul an, artista a declarat: “În principiu să rămân sănătoasă, pentru că mie mi-e tare frică. Sunt anxioasă și mi-e tare frică că mi se poate întâmpla ceva oricând și să nu mai pot continua tot ce-mi place să fac. Dar pe lângă asta, normal că-mi doresc o familie, o casă ... liniște și pe plan personal. Adică e important, ca să pot să fiu liniștită și în rest”.

Theo Rose a mărturisit că este familistă și își dorește o familie mare și copii. 

“Vreau să fie casa plină. Să fie distracție, voie bună... Copiii cam cu plusul ăsta vin în viața noastră. Ne învață să fim fericiți și să uităm de restul lucrurilor care credem noi că sunt importante. Pentru că nimic nu e așa important!”, a conchis artista.

  • Ce declara Theo Rose cu puțin timp înainte să se afle că e însărcinată: Mi-am găsit liniștea și fericirea pentru totdeauna!

related posts

Modifică setările cookies