Ce declarație de dragoste îi face Lidia Buble iubitului. Am stat de vorbă cu ea despre iubire, muzică, gimnastică și modă


Lidia Buble se completează cum se poate mai bine cu iubitul său, Răzvan. Artista este o răsfățată, primește micul dejun la pat, comunică perfect cu jumătatea sa și se consideră o norocoasă. Despre iubire, muzică, gimnastică și modă, Lidia Buble a povestit pentru Perfecte.ro.

Tag-uri:

Lidia, single-ul “Tu”, cea mai recentă piesă a ta, îi este dedicat lui Răzvan?
 
Pot spune că este declarația mea de dragoste, pentru Răzvan, spusă pe note muzicale. Însă, piesa este o declarație de iubire, în care sigur se vor regăsi toți ascultătorii, și pe care mi-o doresc să o aud la nunțile și evenimentele importante din viețile lor. 
 

Tu și iubitul tău va faceți des dedicații de dragoste?
 
Desigur! Însă, declarațiile noastre de dragoste se rezumă, mai mult, la capitolul fapte. Ne spunem, mereu, "Te iubesc", chiar și la telefon, când suntem plecați la diverse evenimente, prin țară. 
 
Ce îți place cel mai mult la iubitul tău?
 
Îmi place faptul că îmi este cel mai bun prieten, iubit, manager și om de la care am, zilnic, ce învăța. 
 
Cât de des vorbiți atunci când tu ești la concerte și el la job?

Vorbim mereu, atât pe drum, înainte de spectacole, cât și după. Noi avem o comunicare permanentă, iar activitățile profesionale nu ne împiedică în niciun fel. Mai mult de atât, atunci când poate, Răzvan mă însoțește, pentru că, să nu uităm, el este managerul meu și ne completăm treburile. (râde)
 
Toată lumea va întreabă despre nuntă! Cum ți-o imaginezi și când?

 
Momentan, nu mă gândesc la nuntă, pentru că mai am de copilărit, abia am 25 de ani, și nu simt că ar fi încă momentul să fac asta. Plus că, nu vreau să fac acest pas, doar pentru că acum trebuie, ci după cum și când simt.
 
Obișnuiți să vă faceți surprize culinare? Dacă da, ce anume îi place să îi pregătești cel mai des?
 
Răzvan este maestrul în bucătărie, îmi prepară micul dejun, chiar mi-l aduce la pat, cu tot felul de nebunii. În rest, eu nu am timp și, sincer, nici nu mă prea pricep la gătit. Îl las pe el, pentru că mă surprinde plăcut cu preparatele lui culinare ingenioase. 
 
Ai făcut liceul sportiv din Deva, gimnastică și atletism de performanță! Regreți că te-ai lăsat de sport? De ce ai luat această decizie?

Nu regret nicio clipă decizia luată, pentru că, în cazul meu, soarta a decis ca eu să urmez calea muzicii. De fapt, muzica m-a ales pe mine și nu eu pe ea. Consider că tot ce se întâmplă, pe lumea asta, se întâmplă pentru că așa a vrut Cel de Sus, iar noi trebuie doar să-i urmăm calea. 
 
Ce ai fi ales între gimnastică și atletism? 
 
Le-aș fi ales pe ambele, așa cum practicam, în același timp, ambele sporturi. Am fost campioană și nu a trebuit să aleg unul singur, pentru a face performanță. 
 
Cât timp te-ai antrenat?

De mică, am făcut gimnastică, iar atletism în toată perioada liceului. Am renunțat, la ambele sporturi, atunci când m-am mutat în București. 
 
Ai fost colegă cu Cătălina Ponor și Sandra Izbașa. Ai rămas în continuare în relații cu ele?
 
Încă vorbim la telefon și, uneori, când avem timp, ne și întâlnim. Însă, programul nostru nu ne mai permite să fim atât de prezente, dar încă păstrăm legătura. 
 

 
Ce stil vestimentar te caracterizează cel mai bine?
 
Eu mă consider o persoană cu un stil cât se poate de natural, din toate punctele de vedere. Ca și artist, sunt cameleonică și-mi place să mă reinventez cu fiecare apariție a mea. Am un stilist  personal, pe Anda Crăpătureanu, care îmi alege ținutele ca pe sufletul meu.

Ne sfătuim, mereu, înainte de a avea o emisiune sau eveniment important, dar îmi place să mă și inspir de la cei mai mari designeri ai lumii. La concerte, îmi place să am ținutele care să mă facă să mă pot mișca, să nu fiu încorsetată doar de dragul modei. Pe scenă, este important sentimentul pe care-l transmit publicului, emoția pieselor pe care le cânt alături și cu bublișorii mei. Oricum, eu voi rămâne acea fată simplă, naturală și sinceră, atât personal cât și profesional. 
 

FULLSCREEN
Ce declarație de dragoste îi face Lidia Buble iubitului!
  • /


related posts