Ce declarație de dragoste îi face soțul Andreei Bălan artistei!


Andreea Bălan este o norocoasă. Are acasă un soț care o iubește necondiționat, se ocupă de toată familia și o asigură de tot sprijinul său. 


Actorul George Burcea ne-a povestit pentru Perfecte.ro ce soț implicat este și cât de mult își iubește fetele, dar și cum se pregătește de nuntă și botez, dar și ce relație are cu soacra! 

George, zilele astea ai fost prezent la revenirea în forță a trupei Andre! Ascultai Andre în adolescență, îți plăceau fetele? Ai vreo melodie preferata de la ele?
 
Merg la evenimentele importante pentru ea, pentru că ne susținem în tot ceea ce facem, iar când suntem unul lângă celălalt emoția devine constructivă și ajută actul artistic. Ascultăm Andre, dar cine nu ascultă? (râde) Îmi plăceau – “Prima iubire”, “Lasă-mă papă la mare” și “Moșule ce tânăr ești”. Ascultam Andre pentru că asculta sora mea, da. Dar eu iubeam 3rei Sud Est. Îmi plăceau fetele, dar dragostea mare era la băieții din Constanța.
 
Ești mereu alături de Andreea! Cum ai primit vestea acestei reveniri surpriză pentru fani? Ai încredere în acest proiect?
 
Am încredere în orice proiect pe care Andreea îl începe, pentru că știu că nu dă greș. Cred că dacă un proiect artistic aduce emoție omului care privește/ascultă, și-a îndeplinit scopul.
 
Cât de repede și-a revenit Andreea după problemele de la nașterea celei de a doua fetițe? Are voie acum să facă efort fizic, să danseze în show-urile ei? Mai are vreo restricție din partea medicilor?

Pentru că este o luptătoare desăvârșită, și-a revenit extrem de repede. Cred că putem învinge orice problemă de sănătate dacă avem încredere, susținere și suntem iubiți. A avut restricții pentru o lună, două, dar acum nimic nu o mai poate ține pe loc. Iubește ceea ce face, iar când se întâmplă asta, toate durerile dispar.  

Ce înseamnă Andreea pentru tine? Cum îți place să caracterizezi relația voastră?
 
Andreea pentru mine înseamnă ceea ce mi-a lipsit cu desăvârșire în copilărie: familie, dragoste, respect și dorința de a construi. Avem doi copii minunați care sunt sănătoși și frumoși și pe care încercăm să-i creștem cât mai frumos posibil. 
 
O iubești ca în prima zi?
 
O iubesc mai mult ca în prima zi. 
 
Cine este cel mai responsabil dintre voi?
 
Problema este că suntem prea responsabili (râde). Ne place ca lucrurile pe care le facem să fie perfecte.

Cum este ca tătic de 2 fetițe? De fapt, ai acasă chiar 3!
 
Să fii părinte este un lucru extraordinar, dar să fii părinte de două fetițe, este genial și îi mulțumesc cerului că suntem sănătoși. Le iubesc pe toate 3 și voi încerca mereu să le ofer toată dragostea și tot respectul meu, pentru a crește sănătos. 
 
Cât de mult o ajuți pe soția ta în creșterea fetițelor? Știu că ești om de bază în casă! Ce sarcini îți revin?

 
O ajut cât de mult pot și mă implic total în toate treburile atât casnice, cât și profesionale. Cred că doar dacă suntem o echipă bună putem fi și o familie fericită. 
 
Obișnuiești să le și gătești fețelor tale? Cum îți place să o surprinzi pe Andreea când vine acasă obosită de la concerte?
 
Bunica mea de la Botoșani m-a învățat să fac mâncare și îi mulțumesc din inimă. Mâncarea gătită acasă este cea mai sănătoasă, pentru că poți controla fiecare ingredient pe care-l pui. Când am timp gătesc ciorbe, fripturi, pâine și alte minunății din bucătăria moldovenească. 
 
Cum te înțelegi cu mama soacră? Ce relație aveți?

 
Cu mama soacră mă înțeleg foarte bine. Știu să mă fac plăcut în orice situație, iar dumneaei este un suflet bun. Încercăm să facem lucrurile cât mai bune și mai frumoase pentru familie. Avem același scop și asta ajută.
   
Cum este Ella Maya cu mezina familiei, Clara Maria? Este geloasă pe micuță?
 
Ella Maya este puțin geloasă, dar este normal. Era obișnuită să o pupăm doar pe ea, să o luăm în brațe doar pe ea etc. Încercăm, totuși, ca în momentul în care Ella este lângă noi, să o pupăm mai mult pe ea decât pe Clara. 
 
Va pregătiți de 2 evenimente importante, nunta voastră și botezul micuței Clara! Cum îți dorești să fie? Se apropie...  

   
Tot ce-mi doresc este să fim sănătoși, iar restul le facem, le rezolvăm cumva. Avem emoții, dar sunt constructive, cred/sper. Sau cine știe, poate ne ia cu leșin pe la biserică (râde).

Aveți divergente în organizarea petrecerii, îți dorești ceva anume ce nu ar vrea Andreea? 
 
Nu, nu avem divergențe în ceea ce privește organizarea petrecerii, pentru că mereu există o cale de mijloc. Trebuie doar să fii dispus la negociere.
 
Ce fel de mireasă îți dorești să fie soția ta? I-ai văzut rochia, ați ales-o împreună sau o să fie o surpriză?
 

La câtă treabă am avut în ultimul vreme, numai de rochie și costum nu am avut timp. Le vom găsi, le vom rezolva în următoarea perioadă.
   
Cum te pregătesti pentru acest eveniment unic din viață ta? Ți-ai ales deja costumul? Ai emoții? 
   
Nu, nu mi-am ales costumul pentru că am stat doar prin teatru și pe platou. Mi-l aleg, am timp. Oricum, la bărbați e ușor să alegi costumul. Mă decid în 3 secunde.
 
Există ceva ce nu îți place la Andreea?
 
Fiecare om are momentele lui de stres în care este bine să îl susții și să păstrezi totul doar în familie. O iubesc așa cum este și ne respectăm, chiar dacă uneori suntem stresați pe partea artistică. 
 
Unde vă doriți să mergeți în luna de miere și dacă înainte de nuntă mai aveți timp de o vacanță în care să mergeți cu toții, cu fetele?
 
Cu vacanțele mai greu în această perioadă, dar va veni și timpul lor. Suntem prinși în multe proiecte și dorim să le facem bine pe toate, iar unul dintre cele mai importante este PROIECTUL FAMILIA la care lucrăm 24/24. 
 
Ce proiecte  profesionale pregătești pentru toamna asta?
 
După ce am lansat două cărți de poezii, acum lucrez la un român care va fi foarte interesant mai ales prin prisma subiectului pe care-l abordez. Lucrez la producția unui lung metraj, câteva scurt metraje pe care le-am scris și le produc, dezvolt idei de reclame împreună cu colegii mei și joc într-ul spectacol foarte bun la TNB – “Biloxi Blues”, alături de colegii mei minunați și de actorul/regizorul Mircea Rusu. Deci, avem treabă. Sănătate să fie.
  

FULLSCREEN
Ce declarație de dragoste îi face soțul Andreei Bălan artistei!
  • /

related posts