Ce diagnostic a primit într-un final Otilia Bilionera, după Survivor? De ce spune despre Rengle că a fost "parazit"?


Otilia Bilonera a fost invitată la SurvivorExtraShow, unde s-a arătat foarte sinceră. 


Otilia a vorbit și despre problemele de sănătate și a povestit și ce diagnostic a primit:
 
"Am făcut un ulcer, am avut sângerări gastrice (...) chiar înainte de competiție am făcut infecție urinară.."

Vedeta a afirmat și că ea crede că, atunci când numește un concurent Survivor parazit, un telespectator se referă la Rengle:
 
"parazitul echipei - cred că se referă la Emil; băga foarte mult cuvinte în gură, făcea aluzii care nu existau.și eu am avut un conflict cu el."
 
 

Otilia Bilionera a devenit celebră în 2014 atunci când a lansat hitul „Bilionera”. Artista a fost concurentă la ediţia din 2019 a show-ului Ferma. Un nou început.

Succesul său a avut şi ecouri internaţionale și a fost recompensată cu mai multe premii: „Best Balkan Artist” - 2017, la Bama Music Awards din Hamburg, „Best Balkan Artist” - 2018, la Biaf Beirut, „Best Balkan Artist”  -  2018, Golden Panther Awards din New York, „Hayat newspaper, cea mai cunoscută artistă româncă în Turcia” (2015), „Best Balkan Artist” - 2018, En Moda Magazine Cyprus.

Este căsătorită cu un tânăr de origine arabă pe nume Hamude, care deţine o şaormărie în Capitală.

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Puteți vedea Survivor ExtraShow și miercuri, joi și vineri pe PRO2 

VEZI ȘI VIDEO:


 

related posts

Modifică setările cookies