Ce este Raya, cea mai exclusivistă aplicație de întâlniri. Aici se ”combină” celebritățile lumii


O femeie al cărei nume nu a fost dezvăluit a dezvăluit cum este să fii acceptat pe aplicația exclusivistă Raya, o platformă de ”dating” destinată VIP-urilor.


Aceasta a detaliat experiența sa pe aplicația recunoscută pentru procesul riguros de verificare și pentru lista de așteptare pe care figurează 100.000 de persoane. Femeie a confirmat că printre utilizatori se află Harry Styles, Channing Tatum sau Ben Affleck. De altfel, aplicația are doar 10.000 de membri pe plan global. 

Pentru a putea să intri în această aplicație, trebuie să fii recomandat de un membru activ, apoi cererea acestuia este votată de un comitet de membri, iar rata de acceptare este mai mică de 8%.

Printre utilizatori se mai află și Cara Delevinge, Emilia Clarke sau Amy Schumer - care pretinde că și-a cunoscut actualul soț pe Raya. 

Femeia, care a preferat să rămână anonimă, dar lucrează în industria entertainment-ului, a declarat pentru Mail Online, că în doi anide utilizare a platformei, a avut parte de 20 de întâlniri.

”Actorii de stand up sunt foarte temperamentali, deloc amuzanți în viața reală și au nevoie disperată de validare. De asemenea, sunt de departe cei mai slabi în pat”.

”Sunt ca un fel de bebeluși maturi - au mereu nevoie de atenție sau sunt pe punctul de a avea o criză”.

Femeia a mai dezvăluit că actorii ”se iau foarte în serios” și se cred un fel de semizei, în timp ce ”sportivii sunt sarcastici dar, în general, excepționali în pat”.

La fel ca pe Tinder, două persoane trebuie să se ”placă” reciproc pentru a putea începe un dialog.

Cu toate acestea, diferența stă în discreția aplicației, care își elimină utilizatorii dacă aceștia sunt prinși că fac screenshot-uri cu profilele altora.

Cât despre pozele de profil folosite pe Raya, imaginile la bustul gol sau foarte sexy sunt înlocuite, din ce în ce mai mult, cu pozele de paparazzi.

Foto; Instagram

Share în bucate: Paprikaș cu pui și balmoș

related posts

Modifică setările cookies