Ce face Iulia Vântur în izolare, la ferma iubitului Salman Khan


Nu mai este niciun secret pentru nimeni că Iulia Vântur trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste cu cel mai îndrăgit actor de la Bollywood, Salman Khan. 


De dragul iubitului, fosta prezentatoare TV s-a mutat în India, unde a cunoscut un succes răsunător pe plan muzical și cinematografic. Pandemia de coronavirus o ține departe pe frumoasa moldoveancă de studioul de înregistrări sau platoul de filmare, dar și de vacanțele de vis în care se distra alături de Salman Khan și familia lui.

Dacă ne uităm pe profilul de Instagram al vedetei, pare că Iulia nu are timp să se plictisească și este în vacanță în fiecare zi. Și asta pentru că proprietatea din Panvel, unde locuiește în prezent, se află în mijlocul junglei, iar peisajele îți taie pur și simplu respirația. 

Iulia și Salman sunt izolați la ferma acestuia din India de câteva luni, iar românca noastră se bucură de tot ce o înconjoară. Celebra fermă a actorului poartă numele Arpita, după sora cea mică a starului indian. 

Mai multe imagini cu Iulia Vântur în galeria foto de mai jos

Fosta prezentatoare de la „Ferma” și „Dansez pentru tine” este foarte activă pe pagina de Instagram de câteva zile. La sfârșitul lunii octombrie, Iulia s-a îmbrăcat în haine tradiționale indiene și le-a transmis un mesaj în limba engleză celor care sărbătoreau Dussehra, un festival hindus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Vantur (@vanturiulia) on

În alte imagini apare în grădina sa superbă din Panvel, sau relaxându-se într-o piscină imensă. Atunci când nu citește, vedeta călărește caii de la ferma lui Salman Khan. Iulia are un look fresh, natural, remarcat și de fanii care o urmăresc pe contul de socializare și care au complimentat-o pentru felul în care arată.

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies