Ce făcea Răzvan Fodor acum 20 de ani, când avea un păr ca „tanti Mireluța de la etajul doi”


Răzvan Fodor a descoperit recent o dovadă indubitabilă a șarmului său din prima parte a carierei de artist. Cântărețul a primit mii de aprecieri din partea fanilor.


În urmă cu 20 de ani, Răzvan Fodor se alătura trupei rock Krypton, după o perioadă în care a activat ca artist solo. La începutul anilor 2000, fanii formației făceau colecție de postere cu el și ai fi zis că puțini mai au dovezi ale succesului său de atunci.

Însă, artistul a dezvăluit pe rețelele sociale că a descoperit recent un poster cu el, lipit pe o „ușă veche”, fără a specifica unde dădea acea ușă.

„Tocmai am primit asta: un poster cu mine de acum 20 de ani, lipit strașnic pe o ușă veche de 50 de ani, de care, în sfârșit, cineva vrea să scape”, a scris solistul pe Instagram.

Citește șiPOVEŞTI DE DRAGOSTE. Irina şi Răzvan Fodor: s-au îndrăgostit după ce el i-a tras scaunul de sub fund

 

Prietenii și admiratorii săi au comentat intens postarea, apreciind că Fodor e Ok și azi. 

Cred că e ceva să fii lipit și tinut cu atâta patos pe vreo ușă de wc de țară. Fără mișto, nu puneai pe oricine acolo”, a scris o admiratoare.

Acum îmi pari incomparabil mai sexy. Old fashion... I know”, e de părere altcineva. 

Și fanii au continuat, chiar și în note mai amuzante: „Aveai un păr de parcă ai fi tanti Mireluța de la etajul doi în drum spre o nuntă”.

Stați, că nu e tot: „Eu în locul tău aș cumpăra ușa, aș da cu lac peste poster și aș păstra-o ca amintire... Aș transforma-o în ceva mișto și neplictisitor”, a scris altcineva.

Răzvan Fodor a părăsit trupa în anul 2005, însă în cei 5 ani de colaborare a pus umărul la lansarea a trei albume. Printre cele mai populare piese sunt se numără hiturile Inima mea, Spune-mi cu ce am greșit, Îți mai aduci aminte?, Am dansat cu norii și Lasă-mi speranța.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Fotografii: Agerpres/@razvan_fodor

Vezi și VIDEO: Hai să fim super! – Gică Craioveanu

related posts

Modifică setările cookies