Ce familie adorabilă au Kate Middleton și Prințul William! Fotografiile inedite realizate în noua grădină


Ducele și Ducesa de la Cambridge au împărtășit pe rețelele sociale al Famileii regale otografii noi, raelizate împreună cu copiii lor, în timp ce au vizitat RHS - Royal Horticultural Society Back to Nature Garden la RHS Chelsea Flower Show.


RHS Back to Nature Garden a fost  proiectată de Ducesa și arhitecții peisagiști Andrée Davies și Adam White. Grădina  reprezintă un mediu minunat în care familiile se pot conecta cu cu natura.

 

"Alteța sa Regală este un avocat puternic pentru beneficiile dovedite pe care timpul petrecut  în aer liber îl are asupra sănătății fizice și mentale și impactul pozitiv pe care natura îl poate avea asupra dezvoltării copiilor în special.", se arată în comunicat.

 

'Simt cu adevărat natura și faptul că sunt interacționează în aer liber aduce  beneficii uriașe pentru bunăstarea noastră fizică și mentală, în special pentru copiii mici. Sper că această pădure pe care am creat-o inspiră cu adevărat familiile, copiii și comunitățile pentru a ieși afară, pentru a se bucura de natură și de a petrece împreună timp de calitate împreună, în aer liber.', a mărturisit Ducesa din Cambridge.

 

În ultimele luni, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis au ajutat-o ajutat pe Ducesa să adune mușchi, frunze și crengi pentru decorarea grădinii. 

 

În fotografiile realizate de Matt Porteous, Prințesa Charlotte este absolut adorabilă în leagănul din copac, Prințul Louis merge deja singur și a cucerit pe toată lumea cu privirea lui expresivă, iar George se bucură de o experiență în natură, desculț. 

 

Vezi fotografiile inedite în GALERIA FOTO 

related posts

Modifică setările cookies