Ce familie frumoasă are bucătarul Jamie Oliver! “Voi chiar nu îmbătrâniți deloc?”


 
Jamie Oliver (45 de ani) este un bărbat norocos! Și-a clădit un imperiu din pasiunea sa pentru gătit, are milioane de fani care îl urmăresc în mediul online, iar acasă îl așteaptă o soție frumoasă și nu mai puțin de cinci copii.


Pornind de la un trend viral “How it started/ how it’s going” (n. red: Cum a început/ cum merge acum), simpaticul bucătar a postat pe contul de Instagram un colaj în acest sens. Într-o imagine apare alături de Jools, la începutul relației lor, iar în cea de-a doua li se alătură și cele cinci odrasle. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#HowItStarted

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver) on

 

Vezi mai multe imagini cu familia cu Jamie Oliver în galeria foto de mai jos

Jamie Oliver are peste 8 milioane de fani pe contul de Instagram. Internauții l-au felicitat pentru frumoasa familie și au complimentat-o pe soția sa, care pare neschimbată cu trecerea anilor. “Jools este neschimbată!”, “Voi chiar nu îmbătrâniți deloc?”, “Ce familie superbă! Ești un om tare norocos!” sau “Entuziasmul tău pentru gătit și viață ne inspiră” – sunt doar câteva dintre comentariile postate de fani.

Soția Jools își mai dorește un copil

Jamie și Jools s-au căsătorit în 24 iunie 2000, după o relație de 8 ani. Cei doi sunt împreună de la 17 ani. Cuplul are cinci copii, cu nume care mai de care mai inedite: Poppy (18 ani), Daisy Boo (17 ani), Petal Blossom (11 ani), Buddy (10 ani) și River (4 ani). Anul acesta, în aprilie, nevasta lui Jamie Oliver a uimit audiența după ce a declarat că-și dorește și cel de-al șaselea copil.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 16: Fratele Elenei Chiriac face dezvăluiri

 

related posts

Modifică setările cookies