Ce familie frumoasă are Jerry Seinfeld! Cum arată Sascha, fiica sa de 20 de ani


Jerry Seinfeld (66 de ani) se mândrește cu o familie superbă! Femeia care îi este parteneră de viață de peste 22 de ani i-a dăruit trei copii minunați: pe Sascha, Julian Kal și Shepherd Kellen. 


Jerry Seinfeld și Jessica formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în 1999, iar primul copil al cuplului a venit pe lume un an mai târziu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sascha Seinfeld (@saschaseinfeld)

Sascha Seinfeld a absolvit anul trecut liceul și s-a transformat într-o frumoasă domnișoară. Sascha a primit binecuvântarea părinților și pentru relația de iubire pe care o are cu un tânăr pe nume Jack. 

“Sunt foarte determinat să nu fiu unul dintre acei tați care se poartă urât cu iubiții fiicelor atunci când vin să le ia la întâlnire. Sunt posesiv și protector, dar refuz să fiu unul dintre cei care dezaprobă atunci când vine vorba de relațiile fetei mele”, a spus actorul într-un interviu pentru revista People. 

Mai multe poze cu Sascha Seinfeld în galeria foto de mai jos

Chiar dacă Jerry își ține odraslele departe de ochii lumii, Sascha are un cont de Instagram unde postează deseori fotografii. Tânăra locuiește momentan în New York și duce o viață normală, potrivit postărilor de pe contul de socializare. 

Jerry Seinfeld se mândrește că este un tată bun și că familia este centrul universului pentru el. “Dacă nu erau Jess și copiii mi-aș fi zburat creierii. Jessica mi-a salvat viața. Mi-a oferit ceva de care să îmi pese”, s-a confesat actorul în urmă cu ceva timp pentru Vogue. 

Jerry și Jessica mai au doi fii: Julian Kal, în vârstă de 17 ani, și Shepherd Kellen, care va împlini 16 anul acesta.

Fotografii: Getty Images / Instagram SaschaSeinfeld

Vezi și VIDEO: Gafa postată de Rita Ora pe Instagramul ei! - Trending Review cu Daragiu - episodul 53

 

FULLSCREEN
Jerry Seinfeld, un tată mândru! Cum arată Sascha, fiica sa de 20 de ani
  • /

related posts

Modifică setările cookies