Ce familie frumoasă are Tibi Scobiola! Soția lui este superbă, iar fiul lor o dulceață de băiat


Tibi Scobiola a cucerit publicul la Vocea României, unde a arătat că este un adevărat showman, cu o voce superbă și atitudine pe măsură. 
 

Tag-uri:

Tibi este un om împlinit. Se bucură de succes pe plan profesional și are o familie superbă.  Tibi este căsătorit cu Meg Scobiola și au împreună un băiețel de 3 ani. 

 

"Nu am avut timp de partea personală. M-am căsătorit la 39 de ani. Am un băiat de 3 ani și 3 luni. Până la vârstă asta am muncit, am fost plecat. Am tras o linie și credeți-mă, cea mai mare realizare este familia, copilul. Când ajung acasă mă ia în brațe și îmi spune "tati te iubesc", o iubire necondiționată! Când s-a născut mi-am dat seama că este cea mai mare realizare a mea!", a declarat artistul.

 

 

 Cântărețul a acceptat provocarea de a face parte din grupul celor 100 de muzicieni de la Cântă acum cu mine, în încercarea de a găsi artistul complet.

 

„Așteptările mele sunt foarte mari și spun asta deoarece știu câtă muncă și cât suflet se pune în fiecare zi. 100% se merge pe spontaneitate, sinceritate, talent, plăcerea de a cânta și performa. Este cel mai sincer show de televiziune unde nu este ceva impus, nu avem căști în urechi să ni se spună lucruri, ce să spunem sau ce să nu spunem. Acest show va rupe tot!”, spunea Tibi Scobiola într-un interviu pentru PROTV.RO

FULLSCREEN
Ce familie frumoasă are Tibi Scobiola! Soția lui este superbă, iar fiul lor o dulceață de băiat
  • /


related posts