Ce fetiță frumoasă are actorul Denis Ștefan. Poze rare de familie arată cât de mult îi seamănă


Denis Ștefan și-a câștigat simpatia telespectatorilor după succesul avut cu rolul lui Codruț din telenovela ”Inimă de țigan”, unde a jucat alături de Andreea Ibacka. De opt ani, actorul este căsătorit cu Cristina, bebelușa de la Cronica Cârcotașilor. Cei doi au o fetiță, pe nume Delia, care a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții ei. 


De obicei, actorul este mai discret când vine vorba despre viața personală. Nu același lucru am putea vorbi despre soția lui. Ea le împărtășește mai des fanilor imagini de familie, dar și filmulețe în care dansează. De sărbători, Cristina a postat o fotografie în care apar toți trei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????????????????? ????????????????????????????????‍????‍???? (@cristina.stefan.oficial)

Din imagini se poate observa cât de mare a crescut Delia și ce bine seamănă cu părinții ei celebri. (vezi galeria foto) În vârstă de 7 ani, fetița împărtășește pasiunea tatălui pentru cai și cea a mamei- pentru dans. Într-un interviu, actorul a declarat că Delia vine la echitație de la vârsta de șase luni. 

De când a învățat să călărească pentru filmările serialului ”Inimă de țigan”, Denis Ștefan a îndrăgit echitația. În prezent, pe lângă actorie, el este dresor de cai, predă lecții de echitație şi salvează caii care sunt în pericol.

Sursă foto: Instagram/ cristina.stefa.oficial/ denis.stefan.oficial

Vezi și: Denis Ștefan, infectat cu noul coronavirus

 

 

 

 

FULLSCREEN
Ce fetiță frumoasă are actorul Denis Ștefan. Poze rare de familie arată cât de mult îi seamănă
  • /

related posts

Modifică setările cookies