Ce fetiță frumoasă au Marian Vanghelie și Oana Mizil


Oana Mizil și Marian Vanghelie formează un cuplu din 2012. Relația lor a creat multe valuri atunci când a fost făcută publică, dar pare să fie una foarte stabilă. 


Marian Vanghelie și Oana Mizil par să aibă o viață de cuplu foarte frumoasă. Se bucură din plin de fetița lor, Maria, în vârstă de 3 ani și cinci luni. 

Oana Mizil a postat pe contul personal de Facebook mai multe fotografii cu micuța Maria, realizate în cadrul unei ședințe foto. Fetița nu seamănă deloc cu părinții ei. Blondă, cu ochi albaștri și un ten de "Albă ca Zapada", Maria este cea mai de preț comoară a părinților ei. 

Prietenii Oanei Mizil de pe internet nu au rezistat drăgălășeniei micuței și s-au întrecut în complimente la adresa acesteia. 

 

Oana Mizil(45 de ani) a devenit mamă pentru prima dată la 42 de ani. Marian Vanghelie a cucerit-o pe colega de partid în anul 2012.  Fostul primar al sectorului 5, acum în vârstă de 50 de ani, a recunoscut că se iubește cu Oana Mizil după ce au fost surprinși într-o vacanță romantică în Franța. 

 

Marian Vanghelie a fost căsătorit vreme de 28 de ani cu Charllotte Vanghelie, iar Oana Mizil a trecut și ea printr-un divorț.  

Foto: Facebook

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos>

related posts

Modifică setările cookies