Ce frumoasă e fiica Andreei Marin! Ana Violeta are 12 ani și se transformă într-o domnișoară


Acum 12 ani, pe 15 decembrie, Andreea Marin devenea mamă și o aducea pe lume pe Ana Violeta.
Fiica ei a crescut frumos și a devenit o adevărată domnișoară. Printr-o postare de pe Instagram, Andreea vorbește despre miracolul experienței de mamă și despre cât se bucură ea însăși când vede evoluția fetei. În plus, textul e însoțit de o poză în care Ana Violeta arată cât e de frumoasă și cât seamănă atât cu mama ei, Andreea Marin, cât și cu tatăl, Ștefan Bănică. Fetița amintește mult şi cu fratele său, Radu Ştefan, fiul din prima căsnicie a tatălui său: ambii au părul închis la culoare şi ochii albaştri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe

Andreea a scris pe Instagram:

"Când ziua începe în lacrimi... de emoție, de bucurie, de frumos!

"Mami, îți amintești la începutul anului când am fost răcită tare și am stat o săptămâna acasă, am fost supărată că nu pot merge la școală?" "Nu putem să te las, aveai temperatura..." "Da, dar chiar atunci aveam un project important, o filmare la școală în care urmă să joc, și am pierdut-o... De aceea, am scris scenariul și am comunicat cu colegii, care au jucat în film..."

"Așa... Și ce s-a întâmplat?"

"De fapt, era un film cu tema ecologică pentru o competiție internațională, au participat copii de pe diverse continente și tocmai am aflat că ... am câștigat!"

Bucuria fetiței mele nu a fost o explozie, dar în ochii mei lacrimile au explodat... Mi-au trecut prin inima atâtea emoțîi și amintiri din toți acești ani într-o clipă doar și orice mama știe câte vise, temeri, câtă deznădejde și speranță ne însoțește în toți acest ani, până ii vedem pe picioarele lor, până să ne bucurăm de realizările lor...

Violetă mă va certă, desigur, că v-am povestit, dar îmi asum - am simțit nevoia să fac ceva, că să nu-mi sară inima din piept. Împărtășită, bucuria e mai frumoasă!

În fotografie, Ana Violeta ține mândră o pictură realizată de artista Maria Parasc, pe care Andreea o recomandă. 

O altă postare care a emoționat pe contul Andreei este una care o prezintă pe ea în calitate de fiică. Vedeta a postat o fotografie cu mama ei și a scris un mesaj impresionant:

„Ar fi fost o bunică încărunțită împlinind 69 de ani azi, cu riduri împodobindu-i chipul blând și frumos, dacă nu s-ar fi stins în brațele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer. Mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit, mamă, sper ca îmi auzi nu doar glasul, ci și fiecare bătaie de inimă..."

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2

FOTO: INSTAGRAM ANDREEA MARIN

related posts

Modifică setările cookies